sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Poker time

Te simţi norocos azi? Crezi că ai putea ieşi învingător şi de la o masă de poker?  Vrei să joci Poker Online dar nu ştii unde? 

 Păi îţi zic eu. Adevăratul joc de poker e pe http://www.pokeronlinebonus.ro/ . Dă-i o şansă şi intră, joacă, simte adrenalina şi plăcerea jocului. Nu ai nimic de pierdut, în schimb câştigi experienţa.

 Haide, arată că poţi, ştim cu toţii că jucai poker în liceu în pauze. 


Şi ca să fim în ton cu postarea de azi: Lady Gaga - Poker Face
   
  Asculta  mai multe  audio   diverse

PS-Ştiţi cu toţii că nu obişnuiesc să fac postări gen "reclamă", dar de data asta e pentru un amic simpatic. Aşa că, parol. Mia culpa.

joi, 18 noiembrie 2010

Cum nu dorm io noptile-ironic

De câteva zile- probabil din cauza stresului şi tot ce se poate şi din cauza faptului că dorm câte puţin, fur câte-o ora de somn la prânz-, nu prea reuşesc să adorm devreme, adică la o oră relativ decentă. Adorm ba pe la 1, ba pe la 2, iar dimineaţa îmi corectez cearcănele cu un anti-cearcăn aplicat corect care-şi face treaba pac pac şi adorm rapid. 

Aseară m-am pus în pat, iar la ora 00:00 am setat tv-ul să se închidă singur în 45 de minute. Cele 45 de minute trecuseră iar eu nu dormeam. Tv-ul s-a închis, iar eu am zis să ascult nişte muzică-n căşti. Wrong. Că-mi ardea de somn nu de cântat...Şi a dormit eroina (adică IO! ), pe la 2 şi ceva... Fair enough. 

 Astăzi când am ajuns acasă- in jur de 14:30-, trebuind să plec la alte treburi la 16:10, mi-am pus în cap să nu dorm. Mi-am făcut un 3 în 1 strong, şi deşi eu nu beau cafele (doar latte-uri, cappucino, frappe-uri- chestii light,adică), m-am străduit să o dau pe gât fără prea multe comentarii, să mă ţina trează. M-a ţinut mai mult decât trează, mi-am făcut treaba cu brio iar în jur de ora 19:00 am ajuns acasă.

Iar acum mă pregătesc să ies la plimbarea de seară, să iau puţin aer. Şi casc...şi iar caaasc...şi caaasc într-una şi abia aştept să nimeresc patul- care sper că n-are chef de glume proaste ca aseară, adică să mă pun în pat şi să studiez pe rând ba tv-ul, ba mp3-ul, ba pereţii, ca să mă apuce dracii.

 Şi în altă ordine de idei, am o poză care o să vă amuze tare tare. Cu un bebe scuuuuump scuuuuump.. şi cu... varsat de vânt. 

M-am amuzat copios, că mi s-a părut atât de drăguţă şi neajutorată. Ihihihihihihi. 

LATER EDIT: În urma unui comentariu de copii frustraţi, ţin să specific că bebe e fff dulce, şi că poate fi funny, e doar vărsat de vânt, toţi copiii fac boala asta. Şi încă ceva, poza nu e pusă ca să fac mişto, şi nu mă refeream că am râs în sensul de ahahhaahah, uite cum arată, ci mi s-a părut extraordinar de scumpă şi drăgălaşă. Jesuuuus!!!!

miercuri, 17 noiembrie 2010

Despre una, alta

Şi începem seara cu un citat frumos...

"Te desparţi de mai multe ori până te desparţi, iar când e să fie de-adevăratelea simţi cum moare pentru tine speranţa fericirii despre care nu bănuieşti ce întindere are în fiinţa ta şi cât de adânc este ea împletită cu bucuria de a trăi, bucurie care până atunci crezuseşi că e autonomă şi nu poate fi alungată de nimic."
Marin Preda

...Urmat de un film perfect pentru luna asta....
...SWEET NOVEMBER
Pe care dacă nu l-aţi văzut fugiţi repede cu persoana dragă şi o cană de ceai...


Şi continuat cu o poză superbă...
 ...Şi o melodie deşi veche, e una cu care de două zile îmi incep dimineţile...


 Iar în dreapta paginii aveţi un sondaj, la care vă rog să bifaţi...Mulţumesc!

luni, 15 noiembrie 2010

Tags&random

Prima leapşă vine de la Cristinica, şi zice aşa. 

 Top 5 cărţi:
 1. Soni- Andrei Ruse
 2. Mircea Cărtărescu-Travesti
 3. Knut Hamsun-Foamea
 4. Melissa P- Jurnalul erotic al unei adolescente de 16 ani
 5. Cecelia Ahern- Ps- Te iubesc
 6. Stephenie Meyer- Amurg, Luna nouă, Eclipsa, Zori de zi
 7. Şi the last but not least, ceva de care mă leagă amintiri- Paulo Coelho- 11 minute

 Şi ar mai fi aici o grămadă, dar deja am depăşit top 5-ul, aşa că mă limitez aici.

  Top 5 melodii, unde iarăşi cred că am să depăşesc 5-ul ăla (care mă enervează, apropos), şi am să aleg nişte melodii de suflet
 1.Kings of leon-Use somebody
 2. Robbie Williams-Angels
 3.Kings of leon- Sex on fire
 4.Mihai Mărgineau- A fost odată
 5.Florin Chilian- Chiar dacă, Zece, Întoarce-te când dorm (hai c-am fentat-o frumos)
 6.Collbie Caillat-Bubbly
 7. Jason Mraz- I m yours
 8.Brandy-long distance
 9. Rihanna- love the way you lie
 10. Rihanna- take a bow

Şi aici pun punct, că aş fi întrecut măsura. Am ales melodii dragi, de care mă leagă ceva, altfel aş fi făcut pomelnic aici.

 Asta a fost prima leapşă. 



 A 2a leapşă am furat-o ca o neruşinată (dar menţionez acu şi se şterge păcatu)de la Ştrumfita

1. Care este cuvântul favorit?
 Păăăăai...Folosesc des cuvinte cum ar fi "Aha", "Nu că?", "Mă rog", "Evident". Şi cred că ar mai fi, da am un lapsus. Pot să zic şi expresii? Lately îmi cam tot scapă din-alea gen "Eu nu ştiu, nu ştiu d-astea". Sau "ori suntem golani, ori nu mai suntem?"Păi dacă tot se promovează prostia-n ţara asta....

 2. Care este cuvântul cel mai puţin favorit?
 Atunci când mă cert cu cineva, să încheie discuţia spunând "Hai gata, punct". Şi cred că nu-mi place nici "Adio". 

 3.Ce vă place în mod deosebit?
 Filmele bune, frappe-ul de vanilie, soarele, plimbările în parc, fluturaşii din stomac. Na romantism aici. Aviz amatorilor.

 4. Ce vă displace cel mai mult?
 Prostia, ignoranţa, laşitatea, ipocrizia. Şi în altă ordine de idei nu-mi place cafeaua, nu-mi place băutura, nu-mi plac manelele.

5. Care este înjurătura ta favorită? 
 "Hai sictir, du-te naibii", "N-ai decât să mori"şi alte apelative drăguţe.

 6. Ce sunet vă place?
Pian, vioară, râsul.

7.Ce sunet sau zgomot vă displace?
 Ţipetele, cearta, creta pe tablă, unghiile pe pereţi

8. Ce altă meserie v-ar plăcea să practicaţi?
 Avocatura, criminalismul, crimă organizată, din alea. Ihihihiih.

9.Ce profesie nu aţi practica pentru nimic în lume? 
Profesor, inginer, chimist şi din astea cu care mi-s paralelă şi perpendiculară.

10. Dacă Raiul ar exista, ce ai vrea să-ţi spună Domnul când ajungeţi la porţile raiului?
 "Nu, nu, următoarea uşă". Ihihihihi. Glumeam. "Credeam că nu ai ajungi. Vai, eşti mai frumoasă ca-n poze".Iar glumeam. Nu ştiu mă, habar n-am.

 Iar aşa de final, un premiu primit din mai multe părţi, nu prea mai ştiu de la cine, aşa că nu menţionez, decât să scap pe cineva. Totuşi mi-o aduc aminte pe Twisted Chocolate şi pe Crazy lollipop. Mulţuuuu!!!

Iar acum..rându vostru dragilor. Lepşele şi premiul merg la tot blogrollul.



duminică, 14 noiembrie 2010

Ei, hai hai!

Auz ce mi-au zis ăştia azi. Că-s romantică, sensibilă şi profundă. Ete rahat. Asta ziceţi voi. Sunt mai mult FUNDĂ decât PRO. Sunt chiar contra, dacă mă gândesc mai bine.

 Azi m-am enervat aşa tare din cauza unei tute care râde ca o spartă, că mi-a venit să închid blogul. Ete iaca, că nu-l inchid. Să se mai amuze şi data viitoare.

 Nu sunt sensibilă absolut deloc. Am punctele mele sensibile, dar pe mine nu mă sensibilizează prostia şi incultura. Şi mă lasă rece tot felul de specimene. 

 De suferit nu sufăr, da de unde dracu să ştiţi voi ăia care comentaţi când nici măcar nu mă cunoaşteţi? Ba chiar râd toată ziua. Şi nu, nu de proastă, ci de fraieri ca vooooi. Ahahahahahha. 

 Şi cu asta basta. Blogul ăsta rămâne aici.

Later edit şi totodată PS- Aici nu vor mai apărea niciodată sentimentele mele ci doar diferite tematici pe care am să le abordez şi comentez ironic, as usual. Atât.