sâmbătă, 18 februarie 2012

M-am intors?

De mai bine de o saptamana am dat cel putin o data pe zi click pe "Postare noua"spunandu-mi ca "peste 5 minute scriu", ca peste 5 minute sa inchid si sa uit pentru 24 de ore macar ca eu scriu.

Da, asta fac eu, scriu. Scriu bine cateodata. Alteori scriu prost.

Am plecat de aici din motive personale. Din cauza cuiva care crede ca a fi curajos inseamna a fi sustinut de altii. Stiti voi: "Courage it's not to stand up with others, courage is to stand up ALONE". Ce ti-e si cu chestia asta numita "curaj". Multumesc lui Dumnezeu ca EU sunt zdravana la cap. Cei care nu sunt, se vor da cu capul de sus, mai devreme sau mai tarziu.

Am zis de multe ori "NU", fara a asculta macar ideea pana la capat. Am zis "Mi-e frica"fara macar a incerca. Am zis "Nu vreau" de atatea ori din cauza fricii de esec. Nu sunt o fricoasa, nu am fost niciodata. Niciodata nu am dat inapoi din fata niciunui obstacol, am mers pana la capat chiar daca fusta imi tremura pe mine si sangele curgea repede-repede. Asa reactionez eu la frica: Ma invadeaza adrenalina si sangele curge-curge-curge.

Si atunci de ce am inchis blogul? De ce oi fi fost atat de lasa? Mai conteaza? Acum sunt inapoi. Inapoi cu un cm de par mai lung, cu 4 examene luate, cu niste lectii invatate, cu niste liniste in plus si cu pofta de scris.

Sigur, mi-e frica sa scriu iarasi. Mi-e frica de reactia "publica", sa-i zic asa, dar in acelasi timp realizez ca fiecare poate crede ce vrea.

Am incredere in mine azi si va rog sa aveti si voi. Daca nu in mine, macar in propria persoana. In voi. Va rog eu spuneti azi "te iubesc". Azi, acum! Ca maine poate e prea tarziu. Va rog duceti o floare cuiva. Un ghiocel, aici deja au aparut in parculete. Da-i la naiba de bani, se duc oricum, repede. Daca nu ai chef sa speli azi vasele, nu le spala, le speli maine dand din fund pe Rihanna. Ia un maieu pe sub pulover, mai incolo vei regreta daca nu ai facut-o. Bea multe lichide si mananca un mar. Alearga, inoata. Citeste. Nu-ti fie frica sa zici "NU". Nu iti fie frica sa spui ce gandesti, de cele mai multe ori ai de castigat. Cumpara-ti ceva frumos. Nu iti mai pune o mie de intrebari. Spune "Multumesc" si "Iarta-ma". Iesi la dans, e frumos, arzi calorii. Mananca azi o ciocolata. Nu, nu conteaza ca esti la regim.

Am venit inapoi si nu mai plec. Aproape niciodata. Promit.