sâmbătă, 3 septembrie 2011

Domnul Dan Diaconescu, (aproape) hackuit

Aseara titlu mare la OTV: Dan Diaconescu atacat cu cutitul.

 Si explica el, desteptu, ca atacatorul avea tricou mulat, Gucci, tricou care nu avea nicio cuta, pantofi noi, curea, sapca din aia, Gucci, cu fond bej si cerculete roz, avea o geanta pe care o tinea pe umar (??-nu vad relevanta) si avea maini lungi..

 Domnu Dan, sufletu meu, intreb, io, Nikita...cand avusi mataluta timp sa vezi toate astea?

 Hm, domnu Dan...minciunesti?:)

vineri, 2 septembrie 2011

Jurnal de nefumator (III)

Curva aia de,... Ahem. O luam de la capat.

Tigara...sau mai bine zis, absenta ei... m-a facut sa ma trezesc la 8 !!! dimineata, sa fac vreo 4-5 ture de casa, sa sun doi prieteni si sa plang, ca-n cele din urma sa PLANG. Literalmente si cu lacrimi. Cu L-A-C-R-I-M-I.

 Deci probabil dac-ar fi trebuit sa dau in cap cuiva pentru un pachet de tigari as fi facut-o.

 Zic sa ma uit la Sex and the City, poate ma mai linistesc si devin (din nou)rabdatoare. Eh pe naiba. Ce s-a gandit Carrie sa faca?Mda, sa-si aprinda tigara. $#$%#$%#$^, cu tot respectul, Sarah Jessica Parker.

 Cred ca universul comploteeeeaza!

PS-A 3a zi fara tutuuun! Bravo mie, sunt geniala!

joi, 1 septembrie 2011

Magic is everyhere you look...

Putine lucruri sunt mai puternice decat un zambet, un cuvant pozitiv, un "poti sa o faci"cand situatia e mizerabila...

  Dar atunci cand una dintre cele mai dragi persoane se incapataneaza sa te indeparteze, e ciudat. E ciudat pentru ca in cele din urma va reusi.Si vei pleca, si isi va dori sa se fi purtat mai frumos, sau cel putin...altfel.

 Recunosc, am tendinta sa complic lucrurile, dar nu o fac intentionat. O fac din cauza faptului ca eu ofer mult.Eu dau tot. Si nu exista "eu ofer mult", ci mai degraba "eu primesc prea putin.". Poate sevrajul din cauza lasatului de fumat isi spune cuvantul.

 Credeam c-am invatat lectia aceea in care daca cineva te iubeste, are timp pentru tine. Fara minciuni, fara promisiuni false.Nu o stiu, si nici nu cred c-o sa stiu vreodata. Nota 2, ma pun singura jos!

Cred ca cer prea mult de la mine... Si dau prea mult. Ma voi abtine.Si astept. Pe cuvant..astept sa iasa soarele ala care straluceste si la mine pe straduta...

 Si acum serios: s-a lasat cineva de fumat?Ciiiiitt tttimpppp dureaza sevrajul asta???Ma omoara...

PS-48 DE H FARA FUMAT!

miercuri, 31 august 2011

Cum am rupt relatia cu tigarile. Jurnal de nefumator (I)

Relatia mea cu tigarile deja tinea de 4 ani aproape. O viata de om, la varsta mea. Tigarile ma iubeau atit de tare incit mi se imprimau pe par, pe haine, pe suflet, pe plamani!!!

 Si am zis: GATA! Adio, duceti-va dreaq de sugative, taraturi ce sunteti.

Am auzit de metoda prin BIOREZONANTA MAGNETICA. Sa va explic ce inseamna asta. O iau de la capat.
 Mi-am facut programare, aici la mine in oras, la doamna doctor Radu. Am ajuns in sala de asteptare, am fost rugata sa fumez o jumatate de tigara, iar restul sa-l aduc inapoi in cabinet, lucru pe care l-am si facut.Mi s-a dat apoi un chestionar cu intrebari (vreo 5-6)pentru a se vedea, in functie de punctaj daca am o dependenta usoara, o dependenta medie, sau una severa.

 Apoi mi-a lipit un fel de placuta metalica de mana, si una de burtica, si efectiv am stat conectata la aparat. Am simtit doar niste furnicaturi usoare, dar am inteles ca asta depinde de la persoana la persoana, cit de sensibil/insensibil esti la undele respective. 20 de minute a durat toata treaba, timp in care doamna doctor, care este pneumolog de meserie, nu o simpla asistenta, mi-a dat niste sfaturi, precum: multe fructe si legume, multe lichide (deoarece nicotina este trimisa spre rinichi, iar prin urina se elimina nicotina )!!

Pretul este de 250 de RON, INDIFERENT de cate sedinte as avea nevoie, la aparatul respectiv. In concluzie mi s-a spus ca daca joi, spre exemplu simt nevoia GRAVA de tigara, sa revin c-un telefon, si facem o noua sedinta. 

In momentul in care am iesit din cabinet, am aruncat pachetul de tigari la gunoi cu tot cu bricheta, ajungand acasa am ascuns TOATE scrumierele sau orice care-mi putea aminti de fumat. Ieri, de la ora 18.00 pana la 1 noaptea cand am adormit nu am avut nicio senzatie sau pofta de tigara.

Dimineata, SEVRAJUL NICOTINIC si-a spus cuvintul. Ce este sevrajul nicotinic? Fiind un drog in adevaratul sens al cuvantului, tutunul perturba functionarea creierului, generand o dependenta atat fizica cat si psihica.

Poate aparea sub forma PSIHICA: "Am nevoie de-o tigara", lacrimi, tristete, furie, depresie
Sau sub forma FIZICA: Senzatie de foame, tremur, transpiratie, ameteli ocazionale, dureri de cap. Ei bine, eu le-am experimentat pe amandoua. Si fizica si psihica. Lacrimi, furie, ameteli, dureri de cap. Acum din fericire sunt ok! Si sunt convinsa ca nu voi mai pune gura pe tigara.

SFATURI pentru CONTINUAREA LASATULUI: Ei bine, sunt chestii pe care le-am incercat: Am baut extrem de multa apa plata (evitati bauturile acidulate, ele pot provoca anumiti stimuli!!). Am mancat legume, fructe, si am baut ceaiuri. De fiecare data cand mi-a venit sa fumez, efectiv am facut altceva. Am jucat table, am citit o revista, am citit un blog, ORICE care va poate tine ocupati!

Stiu, e greu nu neaparat din punctul de vedere al nevoii de drog. Ci din punctul de vedere al vietii sociale. Baruri, cluburi, petreceri, prieteni care fumeaza. Incercati totusi sa indepartati fumatorii de langa voi!

 Deci: Bravo mie! Am 24 de ore fara tigari!!! Adio, proastelor! Plecati de pe parul meu, dintii mei, degetele mele, hainele mele!

marți, 30 august 2011

Mini prix- hate it or love it?

Vazui eu pe un blogusor cum ca Mini Prix au reduceri de 80%. Si zic sa intru, sa vad ce mai au astia p-acolo, desi stiam ca pierd timpul.

 Guess what? Mai bine de jumatate din produse disparusera hell knows where... Cealalta jumatate care ramasese era cu produse la 5, 6, 7 maxim 8 lei... Boon. Si navighez eu printre bluze, fuste, "pardesie", trench-uri, top-uri...

 Mentionez ca la toate denumirile de haine voi pune ghilimelele de rigoare. Pentru ca nu seamana nici a fuste, nici a top-uri nici a...nimic, de fapt/

 Voi cumparati de pe Mini Prix (chiar si cu reducerea asta de 80%?) Eu nu! Si sa va zic si de ce: arata cheap, materialele se vede de la o posta ca-s de proasta calitate, gagica (sau whatever, gagicile) alea de pozeaza in "haine"au o silueta jalnica, sunt urate si batranicioase.

 So...Mini Prix, de unde aduci hainele alea?De la chinezi?Ca sunt jalnice. Nu pun link, ca n-am innebunit sa va fac reclama.