miercuri, 25 aprilie 2012

Ce considera barbatii sexy?

Primul lucru care ne da prin cap cand auzim cuvantul “sexy”sunt formele voluptoase ale unei femei. Adica, in traducere libera: fund si sani. Asta la o analiza superficiala.

Ei bine, eu risc sa-mi pun o lume intreaga in cap si sa zic cu voce tare: GRESIM, FETELOR! Barbatii nu sunt interesati doar de sani, fund, coapse, aspect fizic. Sigur, ele conteaza, as fi absurda sa va servesc textul cu “Ce e pe interior conteaza”. Ca deh, nu te plimbi cu sufletul de mana pe strada. Deci prin urmare atitudinea va prima la o prima intalnire, dar va garantez ca modul de a gandi va da ultimatumul, cu toate ca aspectul fizic este cel care conduce spre urmatoarele discutii.

In primul rand sa lamurim ce NU inseamna a fi sexy. A fi sexy nu inseamna a fi vulgar, a-ti arata toate “formele”, a fi lasciva sau a te oferi pe tava. NU! De ce sa arati totul si sa pui pe tava cind barbatul isi doreste sa descopere?Marfa accesibila este privita de multi si cumparata de nimeni.

Ce este o femeie atunci o femeie sexy? O femeie sexy este o femeie cu atitudine. Sexy se refera la atitudine, nicidecum la aspect fizic! Ia spuneti, de cate ori ati vazut femei frumoase si inzestrate de natura singure si cate femei mai putin inzestrate de natura cu foarte multi barbati frumosi roind in jurul lor? Eu de multe ori.

Facand un sondaj de opinie printre prietenii mei baieti, mi-am confirmat banuielile. Un zambet frumos, ingrijit, alb este extraordinar de sexy! Muscatul buzei, facutul cu ochiul, buzele rosii (cu ochii insa neaccentuati-pentru ca-i sperie combinatia!), pantofii cu toc (atat timp cat si stii sa te folosesti de ei ca sa fii sexy, nu penibila), spontaneitatea si vitalitatea (cui ii plac tipele banale si in permanenta depresive sau plictisite?!).

Si acum ceva ce probabil le va uimi pe femeile care considera a fi sexy a te arata aproape dezbracata in club: INTELIGENTA! Carui barbat ii place sa aiba o femeie proasta langa el? Cultura generala, faptul ca esti capabila sa porti o discutie pe (aproape) orice subiect este sexy. Da, sustin sus si tare: INTELIGENTA ESTE SEXY! (Baieti, astept sa ma contraziceti!)

Si acum repetati dupa mine: SEXY inseamna atitudine. Si un citat pe care-mi doresc sa-l impartasesc cu voi: “Sexy is not a tanned blonde showing off her goodies”


luni, 23 aprilie 2012

Oamenii dau prea multe informatii!

Ante scriptum: Sunt noul redactor al echipei www.thesexist.ro. Primul articol va aparea duminica. Multumesc si sa fie cu noroc, imi voi da silinta. Este cu adevarat o provocare interesanta, temele fiindu-mi date si starnindu-mi imaginatia!

Si acusi la oile noastre: Sigur, faptul ca traim intr-o lume a retelelor sociale nu mai este un secret pentru mine.

Avem twitter, facebook, google plus, bloguri, skype messenger si mail pe toate platformele de yahoo, gmail, hotmail. Numere de telefoane de orange, vodafone, cosmote si eventual inca un telefon pentru a fi doar sunati. Avem mii de prieteni pe facebook, pacat ca nu-i cunoastem pe jumatate dintre ei decit din vedere, in cel mai bun caz! Nu mai mergem la doctor, pentru ce sa mergi, cind exista forumuri, in care toata lumea e inteligenta si da sfaturi utile? Nu mai mergem la un nutritionist, gasesti diete pe net pe care le poti tine dupa capul tau.

Problema nu e asta. In 2012 e si firesc sa ne folosim de aceste cai, mai ales pentru a vorbi cu oamenii cu aceleasi interese, sau cei dragi care sunt departe. Problema, din punctul meu de vedere este alta. Trecind peste faptul ca am ajuns sa comunicam doar online, sa fim prieteni online si sa ne fie lene pina la cafeneaua din colt, ca doar ce dracu, avem messenger si Facebook.

Exista asa numita optiune de "Check in"si "Tag friends" in aceeasi aplicatie. De ce Doamne iarta-ma ai vrea sa-ti dai Check in la cafeneaua x/clubul y? Ca sa stie lumea-n permanenta unde esti?

De ce Doamne iarta-ma ai pune poze cu copilul tau DEZBRACAT pe Facebook?Lumea asta e plina de ciudati!! Cu atat mai mult cand si dai informatii extrem de multe despre tine, eventual si unde locuiesti si asa mai departe.

Updatam tot. Facultate, loc de munca, liceu, prieteni, unde am fost, cu cine, cit am stat, cit am platit...Culmea e ca daca cineva ar incerca sa adune info despre noi, de pe Facebook ne-ar putea reconstrui macar un an din viata. Poze, melodii, statusuri postate, statusul relatiei... Urat!

Mi se pare mie sau dam prea multe info?