sâmbătă, 2 aprilie 2011

Someone once said that life was like a merry-go-round

Cine știe pe ce mama naibii principii homeopate trăim noi. Facem din fericire durere și din durere fericire. Și culmea e că ne e bine. Sau mă rog, eu am zis de atâtea ori azi SUNT BINE de cred că 1. i-am scârbit pe toți din jur și 2. cred că încep să mă cred. E ca atunci când te împiedici și cazi în fața a sute de oameni și te ridici și spui SUNT BINE, SUNT BINE!Am făcut-o intenționat!

Sunt(em) thriller, dramă, comedie, romance, talk show, horror, aventură și tot ce vrei tu.Sunt veselă, te fac să râzi, sunt tristă, plâng cu tine.Pot să rămân cu tine dacă-mi arăți că meriți. Dacă nu voi pleca, once and for all.  Pot să fiu eroul tău, dar și cel mai nedemn exemplu de urmat. Pot să te iubesc, o fac deja, dacă mă iubești și tu. Dacă nu, fine by me. I move on! Pot să te învăț ce înseamnă veselia și apropierea, dar și răceala. Dacă tu mă dai deoparte, te voi da și eu. I have no other choice left.

 Suntem pentru fel și fel de oameni de toate. Cărți de joc, aer, iubire, ei ne văd așa cum suntem când abia ne-au cunoscut, sau culmea, nu ne văd așa cum suntem NICIODATĂ oricât timp ar sta lângă noi. Iar cei care nu ne văd oricât am încerca să-i facem să ne vadă nu merită nimic. If a person treats you like shit, you are shit for them.

Dacă reușești să mă cunoști așa cum sunt voi fi lângă tine. Dar dacă cu fiecare ocazie pleci sau te îndepărtezi...prefer să te duci de tot. Nu trebuie să conving(i) pe nimeni că poți. Că speri, că visezi. Nu trebuie să convingi pe nimeni să stea lângă tine. Că n-are rost și vei fi doar un dobitoc care duce o cruce mai mare fără niciun rost. Cari inutil teama și insiguranța altora. Mai bine car-o doar pe a ta. E mai ușoară.

...Asta nu înseamnă că trebuie să lași oamenii să plece ușor. Înseamnă doar că va trebui să înveți să faci departajarea între oamenii care chiar înseamnă ceva pentru tine și cei de care te-ai agățat ca un scai aiurea. Niciodată nu uit lucrurile despre oameni iar toți care au fost în viața mea, deși au plecat, au un locușor al lor. Odată i-am iubit, odată i-am respectat și odată ne-am pus dorințe pe gene. Știu n numere pe derost care probabil acum nici nu mai sunt reale, știu nume, porecle, culori preferate. Dar cunoaștem miliarde de oameni, însă doar câțiva sunt aproape, chiar și când nu sunt fizic, acolo....

Așa că...pentru unii, mai ușor cu pretențiile și mai mult cu faptele... they re all that matter.


 sursă foto: tumblr

Miss S

vineri, 1 aprilie 2011

Random weekend rants

  • Am terminat cartea Zbor deasupra unui cuib de cuci-Ken Kessey iar acum citesc H.Malot-Singur pe lume
  • Am ajuns cu materia la lb.română de BAC la începutul clasei a 12a. Actually, mai departe de început:)
  • Am fost surprinsă ieri, atât de surprinsă încât am înțeles că lucrurile bune nu vin când ai tu chef, ci la timpul când ai mai mare nevoie de ele
  • Vplay.ro works again. So I am watching Greys!Iubesc chirurgia. 
  • Încă mai sunt câteva chestii nefinalizate în viața mea, dar promit să muncesc mai mult
  • Mi-am cumpărat un paltonaș roșu și balerini nude.Și guess what? Chromotherapy really works.În cazul roșului
  • Următoarea carte de citit e Domnișoara Christina-Eliade
  • Lipton cu caramel și vanilie really rocks, îmi face diminețile mai frumoase. 
  • Unde găsesc și eu un ruj nude mișto și bluzițe în dungi online?Help!
  • Îmi propun geografie&istorie pentru week-end, dar cât se poate de mult relash
  • Într-un final m-am tuns un bob lung săptămâna asta și sunt mulțumită:) We constantly need change!

Și diseară revin la tocuri înalte, I miss them!:)

Miss S, urban princess

miercuri, 30 martie 2011

TPU II

Încearcă culoarea vântului turbat, ți se potrivește sigur!!

Dacă te uiți în oglindă vei înțelege perfect ce înseamna frustrat. Jiiiiz.

Păi uite cum faci. E simplu, îți ia 2 minute. Bagi degetele în priza, stai cam 20-30 de secunde (de preferabil 20) apoi le scoți repede. Coafura e ultima modă la Hollywood, se numește Resurrected.

No hai să înețeleg și io. Pe Ancuța, Andreea mica și Andreea mare dă-le la dracu de proaste, iar pe Cuza lasă-l cu borâta aia și cată-ți altu. Na

Zi-le așa:

Hai explică-te, zi tot ce ai de zis, că în 5 secunde ai terminat.
Încă mai iubești natura după tot ce ți-a făcut??????????????
Ai terminat de vorbit sau până acum ai dormit de fapt?
La câți neuroni morți ai, în capul tău zici că-i cimitiru Bellu.



Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare, adicătelea nu faceți pe bunii samariteni acilea, că mă lasă rece. Pam Pam pam pam pam!

a cup of tea, darling?

Sunt o mare fană a ceaiurilor, și în permanență încerc să caut altceva. După ce am scăpat de Princess Nori ceai negru cu scorțișoară și măr, care e bestial, am dat deeeee...Lipton.

Ce recomand azi? Ceaiul lipton cu vanilie și caramel, am rămas surprins plăcută de gustul bun, puternic și aromat.

Check it out, așa arată:

Preț: 7,99 ron/20 plicuri.

Vouă ce ceaiuri vă plac?Recomandați-mi:)

marți, 29 martie 2011

Și acu ce?

Am 2 teorii care mi se bat cap în cap:
1. Luptă pentru ceea ce vrei
2, Renunță, nu-ți bate capul.


No și acu...ce? Brrrrr!


Im starting to be a damn ordinary bitch. Și toate astea din cauza orgoliului. Eh las, bun și ăsta la ceva, zic:)


You know, whenever anyone says something really funny and I laugh I always look around to see if you think it's funny too. Even when you are not there, I look around
George O Malley-Grey


Miss S, za urban princess

duminică, 27 martie 2011

Schimbător de viteze vs. frână

Cred că am trecut din viteza întâi, în a doua, în a treia, în a patra, în a cincea, fără ca măcar să mă gândesc unde mă duc. Am accelerat fără să gândesc logic și m-am trezit în viteza a cincea fără nicio conștiință a faptului că am călcat atât de tare accelerația. Aș fi putut să calc frâna, nu era greu. O călcam... și atât. Dar dacă făceam asta, s-ar fi oprit totul. Timpul, scopul (da, cred că la început știam unde ma duc. Știam bine de tot, dar s-a pierdut pe parcurs), viața, adrenalina. Și atunci am ales să nu.

Abia acum am înțeles cât sunt de slabă și cât merg înainte când nu trebuie și mă opresc când ar trebui să accelerez. Mă obosesc pentru lucruri și oameni care... nu că nu merită doi bani, dar nu suntem pe...aceași lungime de undă. Adică ei cu mine nu sunt, eu cu ei sunt, iar pentru lucrurile pentru care ar trebui să mă obosesc... nu dau doi lei.
Mereu spunem de mâine nu mai, data viitoare nu mai... Și data viitoare faci exact... la fel. Ca și până acum. Creștem dar de fapt chiar se maturizează cineva vreodată?I believe we dont. Eu cred că de fapt ne învățăm minte doar pentru o vreme, dar once in a while, tot o dăm în bară. Oameni suntem. Greșim, iubim, iertăm (mai ales când nu trebuie!), ne pierdem, ne găsim, ne pierdem iar, ne atașăm de oameni de care nu ar fi trebuit. They re all part of life.

Nu-mi propusesem să scriu mult. Nu-mi propusesem să fiu așa slabă. Nu-mi propusesem să obosesc. Nu-mi propusesem să renunț. Dar uneori trebuie.

Și câteodată trebuie să alegi FRÂNA în locul ACCELERAȚIEI. Mereu am considerat că un om puternic se caracterizează MAI ALES prin faptul că știe când să se oprească și când să dea înainte la maxim. Ezitarea mereu doare. Nu neapărat pentru tine, tu poți fi ușor scutit de repercursiunile ezitării tale. Dar mereu îi vei răni pe cei din jurul tau. Vei face greșeli, dar mai bine le faci, pentru că nici cea mai rea greșeală nu e atât de rea ca frica să nu fi încercat niciodată.

În unele zile lumea pare întoarsă cu fundul în jos. Dar poate că într-o zi, exact când nu te aștepti va reveni la normal.Așa că acum frână puțin, mă las pe spate...să se agite alții. Poate din afara cadrului lucrurile se văd altfel!:)

LATER EDITguess who! spunea...
ştii cum se zice în 10 secunde poţi ajunge la 100km/h iar într-o secundă la morgă.