vineri, 28 decembrie 2012

20& fabulous

Astazi am implinit 20 de ani. E cea mai frumoasa zi de nastere, au ajuns chiar si flori din Aberdeen. O sa fiu foarte scurta, prin urmare concluziile le pastrez pentru mine. Si-au adus aminte de mine incredibil de multi oameni, mi-am dat seama cati prieteni am si cat de norocoasa sunt.

Sunt un om fericit, foarte fericit, cel mai fericit. Ceea ce va doresc si voua.

miercuri, 26 decembrie 2012

Imi plac oamenii

Toti intalnim in lumea asta fel si fel de indivizi. Indivizi pe care-i placi din prima sau pe care-i detesti din prima, asa, just because. Am intalnit sute de oameni, poate chiar mii, daca nu exagerez putin.

Dar mereu mi-au placut oamenii, indiferent de cati oameni naspa as fi cunoscut. Eu cred in concluzie ca nu exista oameni "naspa"ci oameni ale caror personalitati nu se potrivesc sub nicio forma, deci prin urmare nu poate exista o interactiune sanatoasa. De altfel, eu nu pot sa ma prefac. Nu pot sa ma prefac ca te plac daca eu nu prea pot sa te vad in fata ochilor. Si mai cred ca avem o singura viata, scurta si de multe ori haotica, in care tocmai de asta trebuie sa ne concentram pe oamenii care empatizam.

Nu mai vad de mult timp incoace rostul suferintei. Dupa barbati cu siguranta nu, deci prin urmare pentru nimic altceva. Nu exista probleme, exista doar solutii, pe care le vezi sau nu. Dar trebuie sa fii orb ca sa nu le vezi.

Sunt inconjurata de oameni pe care-i iubesc. De oameni care ma fac sa ma simt fericita si iubita, care nu imi judeca greselile ci ma fac sa le inteleg, oameni care imi dau sfaturi mai bune decat si-ar da lor, de oameni care fac sacrificii pentru mine si cel mai important, de oameni care nu pleaca.

Dar totusi zilnic vad oameni. Saptamana trecuta in metrou in Bucuresti am vazut o femeie cu ochi albastri si parul buclat. Mi-ar placea tare mult sa ies la un ceai cu ea si sa imi povesteasca ce carti a citit apoi sa ma duca prin magazinele ei preferate. Asta este doar un exemplu. Vad multi oameni cu care mi-ar placea sa fiu prietena sau sa ma confesez lor. Aproape ca-mi vine sa ma duc sa-i trag de maneca sa le zic "Fii prietena mea!".Pentru ca simt in ochii lor ca ar intelege. Cine stie, poate ma insel...

Frumoase zile, cata liniste si totusi cata adrenalina...:)

marți, 25 decembrie 2012

Un Craciun SUPER fericit

Sa nu va urez tocmai eu de bine? Nu se putea, asa ca am zis sa remediez situatia. Anul acesta am cunoscut multi oameni misto. Cativa au bloguri, cativa nu, insa ei sunt in sufletelul meu si ma gandesc cu drag la ei. Ma bucur tare ca am reusit sa cunosc cativa prin intermediul comentariilor lor aici.

Dar acum scriu sa urez Craciun fericit tuturor, nu doar celor cunoscuti, ci si celor care niciodata nu au "indraznit"sa lase vreun comentariu. Desigur, le urez Craciun fericit si haterilor, cu multe sarmale care sa se puna DIRECT pe solduri. Mmm...n-am putut sa ma abtin!

Ce-mi doresc eu de Craciun?! ....Nimic material! Deja imi cumpar singura tot ce-mi doream inainte: telefoane, pantofi, rochii, genti, nimicuri materiale. Imi doresc liniste, sanatate, prieteni buni si inca ceva care este o dorinta arzatoare, pentru care nu pot face nimic din pacate, asa ca probabil va mai dura un pic pana nu imi mai doresc ca sa pot primi (deh, legile Universului)

Ce va doresc eu voua de Craciun? Desigur, sa va primiti toate cadourile dorite de la Mosu' (chiar si materiale, cui nu-i plac pantofii?!) dar mai ales cele spirituale. Ca daca ai liniste-n suflet, ai si chef sa-ti cauti pantofi si gentute!:) Hehe, glumesc. 

S-aveti un Craciun frumos ca niciunul pana acum si SUPER fericit!!:)

luni, 24 decembrie 2012

X Factor

Desigur, desigur, tocmai eu sa nu scriu despre X factor? Va scriu pe fuga fugilor, ca deh, e Ajunul Craciunului si pe aici. Cu miros de portocale, cozonaci, brad (apropo, trebuie sa fie impodobit si el acusica) si zapada si prieteni si familie si etcetera etcetera. Mi-am pus la punct sufletul, tocmai am mai aflat niste note uluitor de bune, am trimis mail unor profesori de la facultate de care m-am atasat teribil cu urari dragute, mai lipseste doar sa fac bradutul si sa-mi buclez parul in spiritul sarbatorilor. Pana acum vacanta este cum nu se poate mai buna, am dato  raita si pe la Bucuresti si Braila, m-am vazut cu toata lumea si partea cea mai buna e ca...INCA NU S-A TERMINAT!:D

Si acum sa trecem la calutii nostrii. Oile, pardon. La inceput a fost lumina  mi-a placut X factor (deh, fetita naiva). Cheloo imi place teribil, este un om bun (chiar daca nu scoate la iveala tot ce are in sufletel), Delia e simpatica tare si mai are si voce ultra buna (cine dracu Doamne iarta-ma ar fi crezut?!) iar domnul Dan Bitmann imi este tare drag la suflet. Bun.

Toata lumea stie si daca nu stie afla acum ca eu sunt SUPER MEGA ULTRA SUSTINATOARE a lui Raduly Botond, care este din orasul meu si este un tip super talentat! M-am bucurat teribil atunci cand a intrat in concurs si chiar m-am chinuit cam 3 ore si 5 minute sa imi instalez tv-ul pe net in Aberdeen sa pot sa urmaresc X factor si sa-l sustin. Mi-au dat lacrimile cand a iesit, pentru ca tare drag mi-a fost. Dupa ce a iesit el, am tinut cu Tudor, blondinul, simpatic pusti. Dupa ce-a iesit si el, nu m-am mai uitat pana aseara cand ma plictiseam teribil si am vrut sa ma uit la finala.

Sincer, draga nu mi-a fost nici Ioana Anuta, nici Tudor Turcu. Aprob faptul ca sunt talentati (cine-s eu pana la urma sa judec talentul cuiva?), insa nu mi-au intrat mie la suflet nicicum. Eh, eu sunt o doamna, i-am urmarit si-asa. Ma rog, mi-au placut piesele, a fost show. Nu ca anul trecut cand il iubeam pe Leonte ca pe mama.

Totul s-a daramat ca la domino asea atunci cand am aflat (CHIAR VROIAM SA STIU, DEJA NU MAI DORMEAM NOPTILE) cat de sarac este Tudor si faptul ca Ioana si-ar putea permite cu ajutorul parintilor sa se lanseze si fara X factor.

Si apoi...SURPRIZA!!!  A castigat....Tudor!!!! Sa va fie rusine, ca votati cu inimile la un concurs de talent si nu va folositi creierele alea mici si atrofiate!!! Desigur, Tudor o fi fost si placut, ca nu toti l-au votat ca-i sarac. Insa, o mare parte.... Whatever!