sâmbătă, 3 iulie 2010

LA MULŢI ANI!

Azi e ziua mamei mele. Scumpa mea mamă. Îngerul meu păzitor.

 Ţin minte cum eram mică şi refuzam să mă trezesc fără porţia mea de răsfăţ. Cum mă alinta, mă spăla, mă ştergea şi mă scotea din cadă. Cum avea grija de mine când mă loveam, când îmi era rău.
 Anii au trecut iar ea mă iubeşte şi mai mult.A fost lângă mine la fiecare lacrimă vărsată din cine ştie ce motiv. M-a simţit cel mai bine.

 Dragostea de mamă.... Dragostea mamă-fiică. Singura dragoste necondiţionată, neprihanită şi neatinsă de nimic. Dragostea lăsată de Dumnezeu în cea mai pură formă. Cea mai CURATĂ....

 Scriu rândurile astea cu lacrimi în ochi, am cea mai bună mamă de pe faţa pământului. Şi tot odată cea mai bună soră şi PRIETENĂ...

 Timpul trece pe lângă tine iar tu... tu parcă întinereşti. Poate nu am spus de prea multe ori "te iubesc", însă tu simţi asta...

 Toate cuvintele din lume nu înseamnă nimic la cât meriţi tu.  Ţi-aş scrie versuri, însă nu am talent, te-aş picta... Aş scrie o carte despre tine şi tot nu ar fi de ajuns! 

 LA MULŢI ANI, MAMĂ, şi să te ţina Dumnezeu pe aici pe aproape mult timp de acum încolo.
 Te iubesc! Nu găsesc cuvintele să-ţi mulţumesc pentru tot!

vineri, 2 iulie 2010

M-am decis să fac încă un post cu căutările voastre pe google, de la care aţi ajuns la blogul meu.

 Deci
  
 Topârceanu miss târfa- Ce mă?! No shit
 Am jurat că n-o să mai scriu înecată în lacrimi- Şi totuşi o faci. Eşti slabă! Hahahaha!
 Miss Sunshine/cris buli/ cris-buli blog (din nou, vreo 60 de căutări)- Merci, fuck me, I m famous:-)
 Nici sticlele de alcool, nici prafurile, nici alte femei: Da, am scris asta, ce tot îmi scoateţi ochii?! 
  Si am alergat să-nvăţ să iubesc- Încă mai aveţi fixuri pe melodia aia? Eu acum sunt la Lady Gaga-Alejandro, hai căutaţi şi asta acum.
Răzvan şi Miss Sunshine- Băh hai dă-o dracu, am rămas mută. Da, Răzvan e fostul meu prieten. Presimt că închid blogul ăsta:-)

 Şi din nou, astea sunt doar câteva...
   
 Toate lucrurile au mizeria lor. Florile, unul dintre cele mai frumoase lucruri de pe aici prin jur. Ofilesc, se usucă. Răsăritul are mizeria lui. Concluzie? Hai să trăim aşa cum trebuie.Să luăm viaţa asta aşa cum e. Să îmbrăţişăm atât lucrurile bune cât şi cele rele.Timpul nu iartă. Timpul nu aşteaptă! Viaţa nu aşteaptă. Timpul curge, iar noi prin el...


joi, 1 iulie 2010

Morala zilei

Trust is like a mirror. You can fix it if it's broken. But you can still see the cracks in that motherfucking reflection.

dirty

Nu o să uit niciodată ziua în care aveam pantalonii scurţi albi, strâmţi şi maieul alb decoltat. Prima zi oficială de primăvară şi soare. Privirea din ochii tăi şi modul cum m-ai avut chiar acolo...pe covor. Săruturile, mâinile alea atât de frumoase pe sânii mei... Privirea în care citeam plăcerea. Felul în care-mi spuneai pe nume. Gemetele târzii în noapte. Dimineţile cu miros de sex în cameră şi miros de piele fierbinte. Marea în ochii tăi. Sunet de tocuri pe scări, rochii scurte şi buze roşii. Priviri. Mâini pe piciorul meu pe sub masă.

 And I never gave myself to another the way I give it to you

LATER EDIT: Din fericire, nu mai sunt de mult a lui, a fost un text pur "narativ", dacă pot să-i zic aşa. 

miercuri, 30 iunie 2010

Voi nu v-aţi săturat de târfuliţele astea care nu îşi văd de treaba lor? Urâte (cu spume!!!), proaste şi tot tacâmul? Că eu DA. Cine mai e cu mine?

marți, 29 iunie 2010

Un fel de...sondaj

Nu prea am mai avut timp (a se citi chef) să scriu. Dar asta nu înseamnă că nu am citit tot ce aţi scris voi! 

 Lenevesc de câteva ore, am citit deja 2 cărţi, mă tratez cu cafea, mi-am cumpărat o rochiţă şi un maieu noi (mi-am recunoscut boala aşa că să nu aud comentarii!!),  am discuţii lungi pe mess (cu persoane dragi sau care încep să mi fie dragi), mi-am făcut facebook la insistenţa a diferiţi oameni, sunt ca un copil cu o jucărie nouă, recunosc, imi cam place facebook-ul, deocamdată :-), cineva drag s-a descurcat bine la licenţă, se pare că i-am purtat noroc, am dat un ignore pentru incultură şi prostie (vă vine a crede că în 2010 încă se fac schimburi de liste??!?!?!), şi vă ţin şi vouă pumnii la bac, mai e puţiiiin!

 Nu ăsta e postul sănătos pe care l-am promis. Apropo, am o rugăminte la voi. Lăsaţi un comment în care să-mi spuneţi ce aţi vrea să vedeţi mai des la mine pe blog?
  •  fragmente din opere, piese de teatru
  •  muzică
  • recenzii de filme sau cărţi
  •  despre modă, fashion
  • produse cosmetice
  •  saaaau? aştept şi sugestii
Merci! Revin!

 SURSA POZEI: aici

luni, 28 iunie 2010

party people

Încă sunt obosită de sâmbătă, party-ul a fost genial, nu o să pun poze cu mine pentru că eram plină de spumă. Ataşez poze cu party-ul în sine. Toate sunt groaznice, pozele foarte faine le-am şters din greşeală de pe camera mea. PE TOATE!
 În altă ordine de idei, m-am distrat cum nu am mai făcut-o de mult. Am revăzut o grămadă de oameni, am fost cea mai energică, nu am lăsat pe nimeni să stea jos.Am cântat, am ţipat, am chiuit. Am ajuns la 6 dimineaţa acasă. Apoi am făcut o baie FĂRĂ SPUMĂ (fie vorba între noi, nu pot să mai văd spumă în faţa ochilor :-) ), iar acum încă lenevesc... se resimte oboseala.
 Zâmbesc, m-am ţinut de promisiune, iar azi ţin pumnii unor oameni dragi care acum sunt fie la bac fie la licenţă...

 Pe 3 iulie avem prima repetiţie pentru festival şi tot pe 3 iulie e ziua mamei mele.
 Te-am căutat în mine...şi nu te-am mai găsit... 

 PS-Aseară, tot butonând tv-ul, am dat de OTV. Header mare "CONCERT ÎN CINSTEA ELIBERĂRII LUI DAN DIACONESCU". Nu pe bune?? Şi mai jos sondaj "Doriţi ca Dan Diaconescu să fie preşedinte?" Răspunsuri. 1000 şi ceva DA, vreo 50 NU. Ce poţi să mai zici? Clar ţara asta o ia la vale....

 Promit să revin azi cu un post sănătos :-)


LATER EDIT: Cam aşa arătam când am plecat de acasă. Pozele de după plină de spumă nu se pun
 Cineva drag mi-a spus odată că lucrurile pe care le pierdem, se întorc la noi, într-un fel sau altul..chiar dacă se întorc într-un fel în care nu ne aşteptam!