joi, 5 ianuarie 2012

Wordpress/blogspot

Mi s-a tot zis ca Wordpress-ul ar fi foarte greu de manevrat, postat, lucrat cu el, deci o perioada nici nu am vrut sa ma gandesc sa-mi mut blog-ul pe o alta platforma.

 Azi insa, mi-am facut un cont de proba si acolo si am testat daca merge treaba cu importatul postarilor. Se pare ca nu prea, dar Wordpress nu este nici pe departe atat de greu de manevrat asa cum se spune, ba chiar mi se pare mult mai util, cu mult mai multe widgeturi interesante.

Cam asa arata un meniu al Wordpress-ului (o bucatica din el, mai bine spus)

Un avantaj enorm il constituie faptul ca poti activa varianta "Mobile", cu conditia de a avea un smart-phone si pur si simplu moderezi comentariile de pe telefonul tau mobil, oriunde-ai fi.

De asemeni poti solicita si ca orice noutate (feedback, mesaje, samd)sa-ti fie trimisa prin email.

 Temele mi se par mult mai interesante si gasesc chestii mult mai pe gustul meu decat cele pe care le are blogspot-ul.

 Deci: Wordpress/Blogspot? De ce?

marți, 3 ianuarie 2012

Ce mai cauta lumea pe google

Dupa cum bine va obisnuisem, postam adesea cum ajung omusorii la mine pe blog din cautari google. Puteti gasi astfel de posturi aici aici aici aici aici si aici 

Am crezut ca odata cu trecerea timpurilor cautarile vor fi nitel mai..mature sau macar mai putin penibile. M-am inselat. Hai sa radem de ei:

  •  De cei care cauta Miss Sunshine/Cris buli/Sunshine blog si derivate nu radem, caci nu este frumoso:) Hihi
  • mamica pentru tati tinerica- Nici de ea nu radem ca-i o fetita tare dragalasa care-si cauta mamicuta  
  • poze cu copii frumosi mari- Ti-as spune ca toti copiii sunt frumosi, dar cand sunt mici, dar cum nu-s rea, explica-mi de ce neaparat mari?
  •  simboluri tatuaje ying si yang-  No, io nu vreau sa fiu rea, dar nu inteleg de ce vrei ying si yang. Sa ne arati ca tu esti zen?
  • Betiva notorie- Sa-ti fie rusine, ce sa zic. Las-o mai moale
  • Lucruri importante despre uitare- Cand ai decis sa uiti, pai uita. Uita cu tot. Cu sufletul, cu mintea si mai ales cu ochii.  
  • Ce sa faci sa nu te simti o balena esuata: :)))))) Sa mananci mai putin!  
  • Carrie sex and the city- Se imbraca misto rau! Si am si eu lantisor ca al ei, mi-a luat iubi. Si eu sunt mai frumoasa ca ea. hahahaha.  
  • Nu pot intelege starea asta. Sunt un pescarus, nu, sunt o actrita: Nina, Cehov. Da, stim.  
  • Maini in ploaie- ?!?! 
  • Petit prix Bucuresti- Asta-i un fel de Europa?! Dragonul rosu?
  •  Hector Malot-Singur pe lume concluzii- Asta-i o carte superba, sa-ti fie rusine ca n-ai citit-o. Concluzia? Doamne fereste sa ramai fara parinti!  
  • Lipton vanilie si caramel- Genial ceai  
  • Nimic nu este intamplator in viata asta- Asa e!
  • Andrei Leonte a falsat de nenumarate ori si a dovedit ca nu poate- Da'cine poate fata?! Larisa de la T&L?:))
  •  Nu exista tradare- Ba exista! Si tradare, inca ce tradare...care-ti umple sufletul de ura si ochii de lacrimi si visele de cosmaruri...
  • Cum aperi copiii de site-uri pourno- Ii parolezi calculatorul si ii monitorizezi atent site-urile urmarite. 
  • cum iti schimbi fontul la sidebar- Tu crezi ca eu sunt la computer's science? Nu, nu sunt.
  • tatuaje- De ce doresti sa-ti tatuezi pielea frumoasa, pisi micut? 
    Va place de ei? 

luni, 2 ianuarie 2012

Bravo, Andrei Leonte

In primul rand, va doresc un An Nou special. Special prin simplitate, Iubire, Adevar, Zambete, Credinta, Curaj, Generozitate, Respect. Sa se faca fericire la voi in suflete, dragilor, 2012 sa fie ce n-au fost toti ceilalti: Un nou Inceput! Va pupu, iubitilor, la multi anisori!


Si acum sa venim la oile postul nostru de astazi.  Nu apucai sa vad X factor/Vocea Romaniei/alte minuni in care romanii se sparg in talente. Ihihi. Si cand venii acasa, dupa 3 luuuni din Scooootia, Surprize Surprize fara cu Andreea Marin am inceput si eu sa ma uit la X Factor (sau ce mai ramasese din el)

 Vocea Romaniei nu mi-a placut de la inceput, sa va zic sincer. Mi s-a parut un show slab, cu voci bune insa nedemne de luat in considerare prea mult. Ma rog, este doar parerea mea. PS- Voua v-a placut Vocea Romaniei? Ati avut si preferati? Ca am vazut si eu vreo 2 editii.

 X factor a fost PRIMUL show care a reusit sa ma faca sa votez. Am mai urmarit inainte numeroase show-uri de genul acesta: Megastar, toate editiile, Romanii au talent si asa mai departe. Deci cam tot ce-a fost pe la noi. Am prins X factor aproape de finala. Sa o iau pe bulinute, sa ma fac inteleasa

  •  T&L- Nu vreau sa fiu rea sau carcotasa. Il respect pe negru ca incearca sa-nvete si asa mai departe, insa Larisa NU are voce de 200.000 de euro. Falseaza, da pe langa big time si a mai avut si curajul sa "certe"publicul ca nu am votat-o. Pai stai putin, fetito, cred ca eu decid pe cine arunc 1.24 euro, nu?! Mi-a placut de ei atunci cand au cantat Nobody's perfect, in duelul cu Diana Hetea, care mi s-a parut destul de lalaita cu Russian roulette.
  •  Alin Vaduva- O voce buna buna de tot, insa eu aveam deja un preferat.
  •  Iulian Vasile- Cel care m-a sensibilizat spunand ca toata viata sa a fost respins, dat la o parte din cauza etniei sale si caruia i s-a spus ca nu are nicio sansa pentru ca este urat.Baiat charismatic, cu fler si cu TALENT cu carul. Felicitari!
  •  Si preferatul meu: ANDREI LEONTE. L-am votat prima oara cand am vazut ca-i frumusel, recunosc. Si am mai vazut ca a interpretat si una din piesele mele preferate Use Somebody. A doua oara l-am votat in finala, cand a dat marea lovitura, apeland la sensibilitatea publicului cu Someone like you! Inca un punct in plus pe care il are Andrei este faptul ca a cantat doar melodii frumoase.
In sfarsit s-a ajuns in finala pe merit si s-a castigat pe merit! Oricare dintre cei 3 minunati baieti ar fi meritat sa castige si ar fi avut tot dreptul! Insa...felicitari,  Andrei Leonte. Ai ajuns la inima mea!

 Ce ziceti? Merita Andrei Leonte? Ati avut alt preferat?