sâmbătă, 30 aprilie 2011

Filme de groază?Clișee, clișee...

Hello sweets!:D

Eu nu mă mai uit la filme horror (era să scriu porno, ce pana mea??!?!) dintr-un motiv mare și lat: Sunt pline de clișee banale, obosite și care te fac să zici bleah (și nu, nu din cauza adrenalinei și fricii pe care-o trăiești o laie.)

Am observat cel puțin 15 clișee:

1. Hai să vedem ce-i acolo!

Aoleo, un zgomot, e întuneric, nici pic de bec/lumină/neon. Hai să vedem ce e, vreun criminal în serie, psihopat, monstruleț?E ok, nu ne e frică!

2. Estem proști, da MULȚI!

Următoarele victime, vor fi mai mult ca sigur mai multe de 5!! Deci în niciun film horror nu am văzut o singură victimă!! Bineînțeles, de obicei turiști, excursioniști sau oameni care fac ceva comun. Și ori vor fi diferiți ca și temperament, sex, rasă, etnie, etc. Sau culmea, vor avea ceva în comun (par example: Saw II, foști pușcăriași)

3. Alergăm, alergăm, da până când?!

Când victima (de obicei o fetișoară defenseless) aleargă de rupe pământul că un nenorocit aleargă după ea, tot timpul, dar tot timpul, va cădea!!Păi mai cu atenție data viitoare, uită-te pe unde calci!

4. Mi s-a stins laterna!

De fiecare dată când eroul/eroina se duce-n întuneric cu lanternuța, fix când apare monstrul/criminalul i se va stinge lanterna. Ups!

5. Nu-mi pornește mașina!!!

Când eroul/eroina încearcă să se urce-n mașină și să o pornească, evident, nu va porni!!!

6.  Oglinda magică!

Se uită gagica (de obicei e o gagică) în oglindă, își studiază ea porii, ultimu coș apărut, fardul curs, ce ochi frumoși are și alte minuni. Și ghici ce?Monstrul sau criminalul va apărea în oglindă...Uimitor, nu?

7. De ce naiba nu crăpați toți?

Nu știu dac-ați observat și voi, dar mereu o singură persoană supraviețuiește! De ce nu 2-3 sau NICIUNUL??!?!?

8. Mai bine ne despărțim!!

Când sunt doi, urmăriți de un criminal super tare și badass, inevitabil se vor despărți, pentru că respectivul oricât de super tare și badass ar fi, nu poate totuși să fugă-n 2 direcții

9. Ușa e blocată!

Fuge fuge gagica, și ajunge la o ușă, care ghiciți ce, e...blocată!!!

10. Hai să întrebăm și să cerem indicații

Scenariu: e pierdut cu mașina, in the middle of nowhere. Oprește la cea mai întunecată și stranie benzinărie și cere indicații. No shit?!

11. O fi vântu mă.

Amândoi virgini, sau doar ea!!!, fac și ei sex pentru prima dată și se aude un zgomot ciudat, gagica întreabă ce s-o fi auzit, iar el spune ”Vântul, iubito, vântul”. N-o fi ăla mic și psihopat de vă hăckuie pe amândoi?

12. Poliția!!

Când totul se termină (nu, nu înainte), în fața casei (locației )respective, poliția va fi la datorie, benzi de plastic și tot tacâmul. No sshit

13. Unde-i graba?!

Personajul horror care-i urmărește pe respectivii merge așa, pe slow motion, liniștit de parcă e la plimbărică pe Dorobanți, și tot îi prinde. Păi nuuuuu-i corect!!!

14. Bă nene, ungeți ușile alea!!

Inevitabil, dar inevitabil, toate ușile vor scârțâi și coloana sonoră va fi scary...

15. Plouă nene, rău de tot

De fiecare dată când afară plouă, se va vedea umbra ucigașului, bineînțeles, fără o mână, un picior, cu mâini de foarfecă, cârlig, bla bla & so on.

Vești bune?! Au fost și regizori care au inversat clișeele: Spre ex: Regizorul M. Night Shyamalan a făcut într-un film din ale sale, ca în loc să se ascundă victima-n dulap, să se ascundă monstrul.
Regizorul Victor Salva, a făcut ca mașina victimei să pornească bine merci, ba  chiar el să calce atacatorul de câteva ori.

Hm?Anymore clichees?

vineri, 29 aprilie 2011

When love takes over

Tac sau scriu despre chestii care sunt atât de impersonale încât și dacă m-ar privi ar fi oricum la linii prea generale ca să mă vizeze (doar) pe mine. Deci tac ca să nu vorbesc despre mine. Nici cum mă simt, nici ce mă doare, nici de cine mi-e dor, nici pe cine-aș vrea să strâng în brațe, nici dacă sunt obosită sau stresată.

Tac că dac-aș începe să-mi vărs sufletul aici probabil ar fi niște posturi tare triste și poate-ar suna ca și cum m-aș plânge. Că tot veni vorba de asta, nu mă plâng nici în afara online-ului.

Tac că mi-e dor și că țin și că nu uit și că nu pleacă dar nici nu vine și nici nu...of.

Tac că am obosit să vorbesc și e mai bine așa. Am impresia că dacă tac, așa mă fac înțeleasă...

Tac că nu am nevoie de consolări sau de compasiune sau de cuvinte.

Tac că e simplu, a devenit simplu de tot, dar totodată complicat datorită lucrurilor care le atrage simplitatea....

Tac ca să încerc să ascult mai mult decât vorbesc. Să înțeleg chiar dacă nu vorbești cu mine.

Nu mă întreba nimic, nu vreau să (mă) mai mint



sursă foto: aici

Hai să ne bălăcărim ca la grădi

Ce se poartă acum?! X m-a făcut de rahat în online? Păi hai să postez și eu una despre el. Și pac pac commenturi, admiratori, hateri, ăia țin cu mine, ăia țin cu el, care cu cine-apucă.

Viața e prea scurtă ca să ataci oameni aiurea, să scrii posturi tâmpite pe blog sau să fii ipocrit. Nu-mi pasă cine/ce/cum/când/unde. Am obosit să văd certuri aiurea și insulte cretine la adresa unor oameni pe care nu-i cunoști. Vă mâncați între voi ca vulturii și mai pică câte unul așa, la mijloc. Cui naiba-i pasă de dobitoceniile astea?! Sau mai clar, chiar avem timp de asta? Sau mai bine citim o carte, vedem un film, ieșim la o plimbare?

A, da. Nu pot să sufăr   Nu-mi plac oamenii care atunci când se ceartă cu cineva implică încă alți 20 de inși să-i apere valorile. Păi stai puțin, I can do it on my own. Pot să fac față singură. Avem ceva de împărțit? Hai să împărțim. Dar fiecare pe cont propriu.

Să-mi explice și mie cineva care-i faza asta cu porcăiala între bloggeri. Că io n-o pricep. Ca la grădi. A, tu ai zis despre mine asta? Te fac praaaaf. Am zis despre tine asta?! Fă-mă praf. Frankly, I don t give a damn. Mie una nu mi-ar păsa că a zis x care habar n-are cine sunt, nici măcar nu suntem din același oraș dar știe el dăshtăptu ce atitudine am eu sau cine-s eu. Sau și mai mult, cu cine o ard, ce gândesc, ce mănânc dimineața.

PS- Acest post nu are legătură cu mine. Am văzut vreo 4 posturi în blogosferă în ultima săptămână, 2 certuri amestecate pac pac. Și oamenii respectivi nici nu se cunosc.

Ce naiba e cu voi?!?!?!? Să-mi zică și mie cineva care-i faza cu pierdutul timpului aiurea?

PS-NU, nu sunt implicată-n vreuna din certurile respective, dar am fost revoltată

joi, 28 aprilie 2011

Despre ex-i, numa de bine!

Hello sweets!

Știm cu toții povestea. Ne iubim, ne despărțim, adio da ne mai vedem, ne împăcăm până când în final s-a produs ruptura finală. Nimic mai simplu. 2 oameni cinstiți care dau totuși doi bani pe ce-a fost frumos și nu pe final-fie el chiar și mizerabil-care i-a dezbinat, își văd de treabă și-și păstrează onoarea. Fără vorbe urâte, fără dramă, fiecare merge pe drumul lui, as faith said și adios, ura și la gară.

Dac-ar fi așa, n-aș avea despre ce să scriu aici. Daaaar... (pentru că mereu există un dar) avem persoanele care trebuie neapărat să porcăie, să se bălăcărească.

Mie întotdeauna mi-a fost frică de penibil și de umilință (fie ea și în/pentru dragoste). Mi-a fost frică să mă fac de rahat trimițându-i sms-uri amoroase și ieftine, de a-i spune cuiva că aș face orice să vină înapoi((aoleo, asta am făcut-o:)), mă rog, din astea.

Dar pe de altă parte, asta nu e așa rușinos față de momentul în care te apuci tu, fată dăștaptă să dai cu ciocu pe la toată lumea expresii de genul ”Tâmpitu dracu, dobitoc, infect și imbecil”, mă rog, ați înțeles voi ideea nu trebuie să-mi vărs aici tot repertoriul de înjurături (care e variat și colorat, cred c-am mâncat carioci când eram mică). Sau să te apuci să dai din casă ”Oricum nu era bun la pat”, ”Oricum își aruncă șosetele murdare peste tot”sau alte lucruri care țin de intimitatea fiecăruia și dacă tu ai observat asta -fiind lângă el zi de zi, sau oricum, des-, nu înseamnă că arunci cu ele-n stânga și-n dreapta. Nu e dreptul tău!

Trecem peste escapadele cu gagicile, în care-l bârfiți și-l răs-bârfiți că astea le știm cu toții. Tu vorbești și bocești, ele-ți țin isonul și mai auzi câte-un ”Auzi tu la el, borâtu dracu!!!”

Unde vroiam eu să ajung?!?! Să zicem că omul, după o lună, două, 5 își găsește iubită nouă. Bun, bravo lui, dar ar fi vrut el să se termine povestea aici. Serios, chiar ar fi vrut!! Și tu -tot deșteaptă, frumoasă și sexy- te întâlnești cu gagicile. Și începeți să ziceți povestea despre gagică. ”Ce-i cu panarama asta, ce-o fi văzut la ea??” sau ”Mamăăă, ce urâtă și proastă e” sau ”Coțohârla naibii, stă cu el pentru bani, i-a luat mințile” sau ”Mă, e bună, da e o curvă și o proastă”.

My point is: Parcă e un făcut ca gagica (oricine ar fi ea) să fie urâtă, proastă sau dacă nici urâtă nici proastă în niciun caz mai bună ca tine. Deci oricum, are toate defectele lumii, sau măcar jumătate din ele.

Și uite așa, după puțină denigrare a lui sau a noii iubite, sau în cel mai rău caz a amândurora te ridici tu fată deșteaptă, cu orgoliul nepătat (că l-ai șters acu), frumoasă și mai inteligentă cu un strop, doi.

Recunosc, sunt cazuri în care ai fost oarbă și nu ți-ai dat seama ce om ai lângă tine și atunci parcă hai, ai o scuză că l-ai făcut de rahat. Dar dac-ai stat lângă el atâta timp, adjectivele și atributele acordate lui, îți aparțin și ție, iubita mea!!!

Păi e frumos, fată?!?!?

miercuri, 27 aprilie 2011

Întrebare

Am și eu o întrebare și-i promit celei/celui care-mi răspunde cât mai coerent posibil un pupic și-o acadea colorată!

Here we go: Cum pot să setez publicarea automată pe blog?:D Nu sunt blondă, dar am tentative!

Hai c-a fost scurt!

Bârfa





Hello sweets!


Toți vrem să știm adevărul... despre alții. Fie că suntem în pauza de cafea, fie că-n pauza de masă, la o plimbare, la cumpărături, oricând merge o bârfă mică, nu?!


Hai să lămurim totuși conceptul de bârfă. BÂRFĂ s. v. calomniere. Asta spune Dex-ul. Acum, eu sincer sunt puțin uimită, c-am tot auzit persoane care spun că bârfa ar fi de două feluri: bună și rea. A, deci pot să te calomniez frumos?! Cum? Aha, știu, o să spun că ești grasă cât o vacă, dar ai părul de pe mână...frumos. Înțeleg. 


Câteva vorbe acolo, nu strică niciodată, râzi nițel, dar nu asta e problema de fapt. Să vedem: deci atât în cazul persoanelor publice cât și-n cazul oricărui alt om bârfa e denigrantă din 3 aspecte mari și late: 

Capitolul I-Din tânțar-armăsar

X s-a culcat cu Y. Maricica îi spune și lu Ion. ”Hahahahha, X s-a culcat cu Y și a lăsat în ea”. Ion merge mai departe și zice: ”Hahahah Y e gravidă. ”Respectivul zice mai departe:” Hahahahhaahah, Y a făcut avort. ”

Și uite-așa, săraca fată care n-a făcut nimic altceva decât să se culce c-un tip (dacă a făcut-o, că nu-i musai), și s-a trezit c-un avort și cu unu de nu-i pasă. Săraca.

Poftim?!?!Do you see my point?Aș numi asta: ”Am făcut căcatul praf”, sau na, poftim, dacă vreți mai elegant, putem spune: ”Am futut tot meciul.

Capitolul II-Care-i faza cu exagerarea?!

Îl bârfim pe X. Bineînțeles, de ce să zică cineva și ceva bun despre omul ăla?!?! N-are tată, calități. Toți încearcă să-l denigreze pe om în fel și chip povestind experiențele proaste cu respectivul.

Aș numi asta: ”Dacă-l vezi în căcat până-n gât, nu-l lăsa așa, împinge-l de tot.

Capitolul III- Hai să mizăm pe invidie

Genul ăsta de bârfă e unul din cele mai enervante (recunosc că-mi mai scapă și mie, dar de fiecare dată sunt fairplay!!!)

Expresii de genu: ”Vai fată, uite cum stă bluza aia pă ea zici că-i luată de la stop 10 mii”, ”Hai nu mai vorbi prostii, arată bine, da e proastă rău, ce-o fi văzut X la ea?”

Aș numi asta: ”Făi nasoalo!!!”

Gluma-i glumă, dar am observat că s-a ajuns la un nivel îngrozitor cu bârfa, parcă ăsta e singurul subiect de discuție, alții!! Bine, e clar, în Românica vinde scandalul, prima pagină pe care e scandal vindeee tată sute, mii de exemplare. E foarte interesant dacă Columbeanca rămâne cu copilul sau nu. De ce?!?! Seriously, de ce e interesant? E un om pe care nu-l cunosc și zău dac-aș vrea...

Cercetătorii au demonstrat clar, că bârfim datorită faptului că vrem să distragem atenția de la propria persoană și prin bârfă ne punem într-o lumină pozitivă (față de cel bârfit care-i un prost, tâmpit, curvar, etc:))
Ce poți demonstra f ușor prin asta?Că bârfele vin din invidie. Un om inferior care nu are nimic de spus, va încerca mereu să îi atace pe ceilalți, să le găsească cusururi, ca să se poate simți el mai presus.

Bine, acum eu n-o să țin lecții de ”hai să admirăm în loc să bârfim” și etc. Ok, poate nu te admir (despre oricine ar fi vorba)dar de ce să mă intereseze totuși că îți stă bluza shui, sau că ești gras/ă, slab/ă, cu păru mov/verde/gri?? Frankly, I dont give a damn, e un consum prea mare de energie, și poate duce în extreme fără rost:)

sursă poză: aici

marți, 26 aprilie 2011

Vreau să vă cunosc!

I.


1. Care ar fi reacţia ta dacă te-ar înşela partenerul?

Probabil că aș reacționa urât, mi-ar pica prost, aș vrea să înțeleg de ce și cum și când și bla bla, sau culmea, la polul opus nu m-ar interesa detalii, but in both cases I would be the ultimate bitch!:D

2. Dacă ai un vis care ţi-ai dori să devină realitate, care ar fi acela?   
Visele sunt multe și toate realizabile, să zic așa. Să reușesc să plec în Scoția și să fie totul ok, să fiu pe picioarele mele cât de repede se poate și las but not least să reușesc să fiu mai chibzuită. 

3. Pe cine ai vrea să snopeşti în bătaie?

Sincer ar fi o listoaie listuță cu astfel de specimene, dar sunt contra violență pentru că merg pe principiul ”bate-l cât vrei că prostu tot prost”

4. Ce ai face cu un miliard de dolari?

Prima reacție ar fi haine-accesorii-pantofi-genți (și vorbeam mai sus despre a fi chibzuit!:)). Apoi tehnologie-laptop nou, aparat foto. O sumă considerabilă le-aș da-o alor mei. Cu restu mă mai gândesc eu, să apară miliardu de dolari, că văd eu după.

5. Prietenul tău cel mai bun va rămâne întotdeauna prietenul tău cel mai bun?

Sper din suflet:) și asta datorită faptului că e o persoană de la care am ce învăța, care mă iubește și mă respectă pentru ceea ce sunt și mă trezește la realitate când e nevoie. Pe de altă parte, sunt persoana cu puțini prieteni, dar buni. Am amici ”de cafele”, ”de băut”, ”de party”cu droaia. Dar sunt înconjurată în momentele perfecte cât și-n cele sinistre de oameni extraordinari nu de prietenii de cafele.

6. Ai fost vreodată îndrăgostit de două persoane deodată?

Pe principiul ”ale tinereții valuri”, cred că au fost și 3:))

7. Cât ai aştepta pe cineva pe care iubeşti cu adevărat?
Probabil că mult. Sau asta aș fi zis până acum recent. Dar nu merită. Mereu apare cineva mai bun. Plus că cineva care te face să aștepți... chiar merită eforturile&sacrificiile?

8. Dacă ai câştiga la loto, ţi-ai da demisia de la slujbă?

Nu am o slujbă, deci nu am de la ce demisiona. Dar privind întrebarea în perspectiva viitorului?
Nu, nu aș renunța. E cam..lame să faci așa ceva. Și inconștient. Banii se duc!

9. Cine e în topul celebrităţilor cu care, dacă ai avea ocazia, ai face blăstămăţii?

Ce cuvânt...blăstămății. Bleah. Top?Leonardo di Caprio, Patrick Dempsey, Theodore Knight (O Malley din Greys) și Alex Karev (tot greys). Cam mulți!

10. Ce suge viaţa din tine?

Plictiseala, nervii, așteptarea, oboseala. 

11. Cum te vezi peste zece ani?

Știu că nu vreau să fiu o persoană normală. În sensul bun al cuvântului. Nu vreau să fiu bună, ci extraordinară!

12. Care e cea mai mare frică/fobie a ta?

Nu am nicio fobie. Nu mi-e frică de întuneric, nu mi-e frică de gândaci, paianjeni &company, de înălțime nici atât. Deci nu, nu. Im very brave!

13. Ce persoane crezi că sunt cele care ţi-au dat leapşa?

Dac-aș mai și ține minte de unde am primit leapșa...Damn me!

14. Ai prefera să fii bogat şi singur sau căsătorit, dar sărac?
Recunosc că-s kind of superficial. Iubirea nu produce bani. Și cine-a zis că trebuie să fii la extremă?De ce nu ai fi căsătorit și bogat?!

15. Care e primul lucru pe care îl faci când te trezeşti?

Mă uit la ceas și fug la baie.

16. Ai da totul într-o relaţie?

Din păcate da. Trebuie să mă dezvăț de apucături d-astea. 

17. Cariera ta este vitală pentru tine?

Da, este! This is who I am. Nu mă definește un bărbat, culoarea părului dar cariera definetely does!

18. Ai ierta şi ai trece peste ceva, oricât de oribil ar fi acel lucru?
Da, sunt dispusă să trec peste.Depinde cât de grav e, depinde din partea cui și ce mă leagă de respectivul/a. 

19. Preferi să fii singură sau într-o relaţie?

Decât singură în 2...:)


II.


1. Principalele mele trăsături : Loialitate, deschidere spre nou, veselie, charismă, sociabilitate, trustful

2. Calitatile pe care doresc să le întîlnesc la un bărbat : Inteligență, charisma, loialitate, simțul umorului, sinceritate

3. Calitatile pe care le prefer la o femeie : Bun simț, finețe, fără să emane vulgaritate

4. Ce preţuiesc mai mult la prietenii mei : Loialitatea, sinceritatea

5. Principalele mele defecte : Nerăbdare, încăpățânare, faptul că ofer tot adeseori fără să cer nimic


6. Îndeletnicirea mea preferată : Alergatul, mișcarea, dansul, make-up-ul, teatrul(atât jucat cât și vizionat), filmele bune, cititul și orice implică adrenalină!

7. Fericirea pe care mi-o visez :  Acum depinde fiecare ce înțelege prin fericire... Eu sunt fericită când pot să zâmbesc sincer, când sunt înconjurată de oameni dragi. Fericire e și când îți cumperi ceva nou&cute și-ți vine perfect. Fericire e și când mângăi un animal. Deci in conclusion: fericirea vine în lucrurile mici, degeaba aștepți ceva măreț, vei pierde lucrurile cu adevărat importante.



8. Care ar fi pentru mine cea mai mare nenorocire : Și aici, depinde ce se înțelege prin nenorocire. Dar cred că lucrurile întâmplate celor dragi, sau eșecurile pe plan moral sau profesional.

9. Locul unde aş vrea să trăiesc : Aberdeen for now. Cine știe unde mă duce viața după

10. Culorile mele preferate :  Peach, navy, teal, purple, nude and the old fashioned black


11. Floarea care-mi place : Laleaua mov

12. Pasărea mea preferată : Pescărușul

13. Prozatorii mei preferaţi : Emily Bronte, Ken Kessey, Hector Malot, V.Hugo, Dostoievski& a lot more, de care unfortunately nu reușesc să-mi amintesc acum

14. Poeţii mei preferaţi :Barbu& Stănescu

15. Eroii mei preferaţi din literatură : Remi din Singur pe lume,

16. Eroinele mele preferate din literatură : Scarlett O'Hara din Pe aripile vântului, Mirona din Mirona, Nina din Pescărușul

17. Compozitorii mei preferaţi : Bach

18. Pictorii mei preferaţi : Dali

19. Eroii mei preferaţi din viaţa reală : Mama

20. Ce urăsc cel mai mult : Prostia, infatuarea, lenea

21. Calitatea pe care aş vrea s-o am din naştere : Toleranță, răbdare

22. Cum aş vrea să mor : Fericită că am făcut enorm de multe lucruri while I was alive


23. Greşelile ce-mi inspiră cea mai mare indulgenţă : Cele care nu au fost făcute intenționat

24. Deviza mea : ”It s not about waiting the storm to pass, it s about learning to dance in the rain!



III.



Daca eram un anotimp, as fi fost primăvara
Daca eram o luna, as fi fost mai
Daca eram o zi a saptamanii, as fi fost sâmbătă seara
Daca eram o parte a zilei, as fi fost seara târziu sau dimineața devreme
Daca eram un animal marin, as fi fost stea de mare
Daca eram un animal de uscat, as fi fost leu
Daca eram o virtute, as fi fost credință
Daca eram o planeta, as fi fost soarele (miss sunshine, sounds familiar?!)
Daca eram un lichid, as fi fost un parfum dulceag floral 
Daca eram o piatra, as fi fost diamant
Daca eram un metal, as fi fost argint
Daca eram o pasare, as fi fost un pescăruș
Daca eram o planta, as fi fost sun flower
Daca eram o stare a vremii, as fi fost ploaie
Daca eram un instrument, as fi fost pian
Daca eram un sentiment, as fi fost compasiune
Daca eram un sunet, as fi fost sunetul ploii
Daca eram un cantec, as fi fost Despre tine cânt
Daca eram un film, as fi fost Sweet november
Daca eram un serial, as fi fost Grey s anatomy
Daca eram un oras, as fi fost Paris
Daca eram un gust, as fi fost bitter sweet
Daca eram o aroma, as fi fost vanilie
Daca eram o culoare, as fi fost navy
Daca eram un material, as fi fost mătase
Daca eram o parte a corpului, as fi fost buze
Daca eram un drog, as fi fost ecstasy
Daca eram un accesoriu, as fi fost cercei
Daca eram o expresie a fetei, as fi fost surâs
Daca eram o materie, as fi fost franceză
Daca eram un personaj de desene animate, as fi fost Sailor Moon
Daca eram o forma, as fi fost un triunghi
Daca eram un numar, as fi fost 7
Daca eram o masina, as fi fost Beetle
Daca eram o haina, as fi fost o rochiță

IV.

3 culori preferate:
navy
teal
nude

3 melodii preferate:
The fray-How to save a life
Ben Harper-Amen omen
Red hot chilli peppers-Otherside

3 piese vestimentare preferate:
Blazere
rochițe
trench

3 materii preferate: (liceu/facultate)
Istoria holocaustului
English
Filosofie

3 băuturi preferate
Banana frappe
Cola
Garrone

3 mâncăruri preferate
Paste cu brânză&șuncă
Pizza
Pui cu legume

3 deserturi preferate
Găluște cu prune
Plăcintă cu mere
Profiterol

3 calități
Loialitate
Sociabilitate
Punctualitate

3 defecte
Lenea
Impulsivitatea
Intoleranța

3 persoane la care ții cel mai mult
Nu pot să numesc 3 persoane:) Sunt mai multe

3 persoane pe care le urăști
Nu urăsc pe nimeni pentru că nimeni nu mi-a greșit atât de grav iar și dac-ar fi făcut-o, e un consum inutil de energie, chef, timp!

3 obiecte la care nu ai putea să renunți
Telefon
Laptop
Placă de păr

3 profesori pe care nu-i suporți
Nu mă apuc să zic, că dacă încep, se termină blogspot-ul.+că it makes no sense

3 profesori de gașcă
Istorie
Română
Germană

3 băieți simpatici de la tine din liceu
Oho. Habar n-am

3 țări pe care-ai vrea să le vizitezi
Rusia
SUA
Maroc

3 dorințe pe care le ai:
Being happy&înconjurată de energie pozitivă. 

3 chestii cu care te lauzi
Opa, teren minat. Nu mă puneți să fac așa ceva, că e jale dacă încep.

3 lucruri pe care nu ai avut curaj să le faci
Dumnezeule, dacă mă uit în spate nu există nimic ce n-am avut curaj să fac. This makes me proud!

3 lucruri pe care regreți că le-ai făcut
Being too kind with some persons
Being too bitchy with anothers
Atât, din fericire nu regret multe!

3 lucruri pe care regreți că nu le-ai făcut
Parapantă/parașută (că n-am sărit, of course, se poate interpreta:)))
Că am renunțat prea ușor la unele lucruri
Că nu am făcut performanță la ceva

V.


1.Cand ai inceput sa scrii online?


Iulie 2009


2.Ce te motiveaza sa scrii pe blog?

Dorința de a avea un cuvânt de spus, de a șoca în sensul pozitiv, de-a îmi exersa aptitudinile pentru scris


3. Cum rectionezi la comentarii negative?

Cu cât ești mai cunoscut cu atât apar mai multe de genul. De obicei le dau accept și răspund fix așa cum mi s-a vorbit(scris, actually). Dacă sunt pertinente. Dacă nu, I dont bother.

4. Care a fost ideea initiala de la care ai pornit?

Mi-am dat seama că multe lucruri le spui foarte ușor în scris!

5. Ce fel de linkuri tii in blogroll?


Fashion, cooking, personal pages, lifestyle


6. Cum te-a schimbat pe tine blogul?


Sunt organizată, am cunoscut mulți oameni, și așa cum spuneam mai sus, mi-am dezvoltat pasiunea&capacitatea de a scrie


7. Ce asteptari ai in viitor de la blogul tau?


Să meargă la fel de bine ca acum, să fie în continuare citit iar eu să fiu la fel de organizată

8. Cat despre cititorii/vizitatorii acestui blog?


Le mulțumesc că mă citesc și mă comentează. Mulțumesc fanilor!:))

VI

Aici trebuie să scriu 7 lucruri despre mine. Let s go:

1. Sunt încăpățânată, orgolioasă dar asta niciodată nu mă ține mult. Mereu cedez în fața oamenilor dragi. It s a shame, trust me
2. Îmi place foarte mult să cânt și să dansez. Aș face asta zilnic. Oh, ups, chiar o fac
3. Când vorbesc la telefon nu pot să stau într-un loc, mă foiesc dintr-o parte-n alta ca un titirez.
4. Sunt foarte sinceră și deschisă, mă atașez repede de oameni.
5.Când mi se pune pata pe o melodie, o cânt până mă ia naiba pe mine și pe cei din jur
6. Îmi place soarele și iubesc pielea bronzată!
7. Iubesc să fiu ironică și sunt pretty often.

Gata!!!! Ați zis că nu mai termin, nu? Nu plecați, că trebuie să dau tagurile mai departe. Am o singură regulă: fiecare din cei nominalizați își aleg tagul/tagurile pe care le face! 

Vreau să știu mai multe despre: Grapefruits,  
Ana

Să vă văd, dragii mei!










Românii sunt săraci (cu duhu)

Hello sweets!

Nu am reușit să mă uit aseară la Românii au talent, însă de dimineață cum am deschis laptopul peste tot: ”Adrian Țuțu a câștigat marea finală!!!”. Bun, bine, poate încă dorm eu, stai să mă mai trezesc și apoi verific. De trezit nu m-am trezit da de verificat am verificat. Trecem peste partea cu #$#@$@#%#@$ băga-mi-aș și scotea-mi-aș.

Adrian Țuțu e un puști de 19 ani, de prin Focșani parcă, cu un mesaj trist ”alții au tot și eu nimic”.Impresionant, e drept. Patriot (ceea ce rar mai vezi și auzi). Bun, bine, jos pălăria.

Și acum întreb io??De ce a câștigat?! Let s face it! Nu are un talent înnăscut. N-o să fiu o scârbă, are el ceva acolo, dar nu de 120.000 de euro.

Într-adevăr, are cazul. Da, e singur, da, nu are pe nimeni, da, omul ăsta a făcut ceva spre deosebire de alte putori în situația lui care da, corect, se complac în mizerie. Da de asta îi dai la o parte pe ceilalți cu un talent special? Din cauza situației pe care-o trăiește băiatu ăsta? Sunt oameni care au votat doar pentru că el are o situație?? God damn it, da copilul care cânta operă? Ăla nu e talent, hai să-l dăm naibii, e un ratat, nu?! Da fetele 2 cu voci superbe (Alina&Cristina, deși da, de acord, aseară nu au făcut un show atât de mare, datorită piesei necomerciale), dar băieții din trupa Balance? Ce contează că au talent și în afară de asta auto-control, disciplină și ce mai vreți voi?!

Dumnezeule, atunci de ce-am mai numit emisiunea asta ”Românii au talent?”. Hai s-o numim ”Romania s got a case!”.

Am dreptate, sau ba? Maybe I m a bitch, da și asta a fost bătaie de joc.

Pam pam!

LATER EDIT: Cineva tare simpatic, mi-a dat definiția perfectă pentru Românii au talent. Ete aici și zi că nu-i așa: romanii are talente a fost un mix de megastar+dansez pt tine+miss fata de la tara....”. Bravo, Guess Who !!!


LATER EDIT 2: Mi-a zis cineva că sunt răutăcioasă și că nu mi-e milă de băiatul ăsta că el nu are o șansă să se realizeze pe când ceilalți talentați de acolo au. 


Dont get me wrong, mi-e milă de el, e un băiat mișto, zice bine ce zice, are talent, însă eu am contestat doar faptul că a câștigat pentru că avea un caz demn de milă. Asta nu mi s-a părut fair-play. Jizăs!

Eu cred!

Eu cred că sunt fericită! Cred în oamenii din jurul meu și-n faptul că ei nu vor pleca, îmi vor fi alături mereu. Cred că dacă mănânc o ciocolată întreagă pe furiș și nu mă vede nimeni, caloriile nu se calculează!

Și știi ce? Eu cred că FIECARE minut e împrumutat. Viața e doar un împrumut, pe care până la final trebuie să demonstrezi că-l meriți. Eu cred că nu ai ce să faci cu viața, doar să o trăiești. Am zis să o trăiești. A trăi nu înseamnă să respiri. Nu înseamnă doar asta.

Și tu acum trebuie să pleci. Trebuie să pleci că nu am nevoie de tine!:)

Bye bye, sweetie. Don t you come back no more.

duminică, 24 aprilie 2011

Cum s-ajungi mare

Era odată un tânăr care îşi dorea foarte mult să devină un “mare” scriitor. Când i se cerea să explice ce înţelege prin “mare” el spunea:
“Vreau să scriu lucruri pe care să le citească toată lumea, lucruri la care lumea să reacţioneze la un înalt nivel emoţional, lucruri care să-i facă să plângă, care să-i facă să ţipe, să se vaite de durere, de disperare, de disperare şi de enervare! ”
Dorinţa i s-a îndeplinit, oamenii reacţionează chiar aşa când văd rândurile scrise de el! Tânărul lucrează pentru Microsoft… scrie mesaje de eroare!

Cine sunt?



Mereu am crezut că după unele nopți ai putea să-ți schimbi numele. De ce? Pentru că nu vei mai fi niciodată același. E ca... cum să zic? Ca într-o sală luuungă și cu oglinzi paralele. Treci și te vezi în ele...  Lacrimile-ți curg pe față și ochii-s cristalini. Dar nu mai recunoști nimic. Nu mai recunoști cine erai, nu mai recunoști cine ești acum, sau ce ești. Nu mai recunoști oamenii din jur, e ca și când acum te-ai fi trezit dintr-o beție cruntă și nici măcar habar n-ai ce cauți acolo. 


Ca și când ești într-un vagon plin de oameni, plin de fum și cântec de chitară, plin de râsete. Și tu urli. Și nimeni nu te aude. Ei te văd, dar nu găsesc pe expresia feței tale nicio urmă de...nimic. 


Vrei să spui cine ești, dar nu o faci, pentru că oricum n-ai ști să zici cine ești. 


Cum ne descriem? Cine suntem noi de fapt? Suntem prieteni, amici, amanți, oameni, femeie sau bărbat, triști sau veseli, optimiști sau pesimiști, răi sau buni, idioți sau inteligenți, curve sau femei decente, rac sau capricorn sau vărsător sau etc.


Dar cine suntem noi de fapt?Cu ce începem?