vineri, 6 aprilie 2012

Mai mult pacatos, decat show

Ma uitam prin nu-stiu-ce-intamplare, la "Un show pacatos", aseara. Ei, si era un concurs de miss (Habar n-am ce miss si nu stiu detalii). Pe langa asta am mai observat si ca frumoasa de Bianca Dragusanu (ptii, piei satano) nu mai era pe scaunul vesnica de asistenta, ci era una de vreo o mie de ori mai urata (da, se poate!) si...proasta!

E, si era si-un juriu select. Viorel Lis, nu stiu cine, si Cruduta, alta inteligenta fenomenala. Si veneau fetele in "rochie de seara" (am pus ghilimele pentru ca erau niste carrrrpeee, fuiii!!!). E, si se fataiau ele pe acolo (la corp cam toate aratau bine, da'erau din seria "Esti frumoasa, da'te strica fatza") si dupa ce se fataiau li se punea cate-o intrebare de cultura generala.

E, aci incepu distractia. Fetele alea nu au stiut sa raspunda la: "Care e capitala Indiei?", "Care este cea mai dura substanta naturala?", "Cand s-a nascut Mihai Eminescu?", "Care sunt cele 4 tari care formeaza Marea Britanie?", "Cand s-a proclamat independenta de stat a Romaniei?"

Si va intreb eu: Cam cat de proasta si dobitoaca sa fii??????Caaaat???? Ca eu una, am ramas socata "forevar" 


PS: Sa nu va inchipuiti ca cei din juriu stiau raspunsurile. Habar n-aveau. Apropos, fetelor, n-are nicio importanta ca arati bine (sau asa crezi tu!), daca esti proasta muci. Toate modele de talie internationala au cultura generala. Pam pam. Proastelor.

PS2: Poti sa traiesti fiind asa prost?!?! Daca da..cuuuummmm????

marți, 3 aprilie 2012

Mama lor de ipocriti

Ne intalnim cu ipocrizia la fiecare pas. Sa nu mai zic de nesimtire, dar asta poate intr-un alt post (nu c-ar fi primul).


Ce e ipocrizia? Dex-ul zice asa: IPOCRIZÍE, ipocrizii, s. f. Atitudinea celui ipocrit; prefăcătorie, fățărnicie, falsitate. – Din fr. hypocrisie. 


Ce e ipocritul? IPOCRÍT, -Ă, ipocriți, -te, adj.s. m. și f. 1. Adj.s. m. și f. (Persoană) care se arată altfel de cum este; (om) prefăcut, fățarnic. 2. Adj.(Despre manifestările oamenilor, fizionomie etc.) Care trădează, arată ipocrizie. – Din fr. hypocrite. 


Bine. Acu'ca ne-am lamurit sa va prezint cateva categorii (atat in online cit si-n viata reala).


1. Nu-mi plac manelele. Spune x-ulica intr-un post pe blog/la telefon cuiva iar pe fundal Nicolae Guta canta jazz. 

2. Eu nu judec pe nimeni. Spune x-ulica, care apoi iese cu Paraschiva la coltu'blocului si zice "Ia-uite-o si pe curva aia"(?!?!?!!?), "Ia uite ce-a facut Marioara. Proasta dracu, pai ce, eu asa faceam daca eram in locul ei???" Apropo de asta, e atat de usor sa spui: "Eu daca as fi fost in locul tau, nu as fi procedat asa". Dar daca ai fi fost, chiar n-ai fi facut-o?..."Ia uite-o p-aia, a inselat-o si inca sta cu el, idioata", etc.

3. Eu nu barfesc. Si dupa tot cu Paraschiva, tot la coltu'blocului cu punga de seminte-n brate, zici: "Ia uite ce fusta nasoala are aia", "Stii cu cine umbla mademoiselle aia de se crede diva?"

4. Ce-mi pasa mie de aia/ala? Si apoi te duci si pui teasta pe perna si te gandesti la aia/ala de care sa fim seriosi...ce-ti pasa?!

5. Eu sunt sincer. Hop, si prima minciuna. Toata lumea minte, asa cum zice si binecunoscutul dr. House (viva Grey's anatomy forever). Toti mintim. Fie din comfort, fie ca adevarul e urat citeodata, fie ca sa nu ranim (Desi adevarul doare ACUM, minciuna MEREU), fie sa ne scapam pielicica.

6. Eu ascult parerea tuturor. De cele mai multe ori nici macar nu o auzi, daramite s-o asculti. Si exemple de "Nu ma pupi in fund, nu-ti aprob comentariul" (in online), garla, taticule.

Toti ne pricepem la lectii de viata, clisee, sfaturi, sa facem pe desteptii. Pacat ca de (cele mai) multe ori ramanem noi insine repetenti la lectiile pe care le "predam"cu atita ardoare.

PS-Vedeti ce comentati, aveti o singura optiune: Sa ma aprobati. Pupiii!!!

duminică, 1 aprilie 2012

Braindead

Mie nu-mi place noul "eu". Parca prea smecher se crede si asa... aiurea. Nu stiu cine-i fetita asta de imi piaptana parul, imi mananca mancarea, imbraca hainele mele, doarme in patutul meu si vorbeste cu vocea mea. Habar nu am de ce face actiunile pe care face si ce interes are.

Asa ca mai fetito, ia dispari tu si lasa-ma pe mine sa-mi iau locul meu obisnuit.

Plec o saptamana si va mai scriu, de-oi reusi sa-mi adun sufletul. Sau...tocmai de asta plec?

PS- Tot mai suuuuuuus!!!