duminică, 27 mai 2012

Eu ma bucur pentru Romania!

Nu neg ca Elenuta a noastra pierdu firu'melodiei si ca in loc de dejame amarte zisa dejate amarte care nu exista in limba spaniola. Nu neg ca o fi fost emotionata si nu neg ca nu merita locul 1.

Dar eu cred si inca sustin ca locul 12 este mult prea putin pentru prestatia noastra. Apoi, in afara de asta, am o alta problema. Rusia si Serbia. Alea au fost melodii, baieti? Azi o s-o anunt si eu pe mamaia ca la anu'merge la Eurovision, poate ea ia locul 1.

Votam pe vecinatate?! Daaaa, votaaaaam!!! Toate tarile au dat cele 8, 10 respectiv 12 puncte vecinilor lor. Noi, romanasii?!?!! N-am primit de la bulgari NIMIC, de la unguri NIMIC, de la sarbi NIMIC, de la ucrainieni NIMIC. Si an de an le-am dat. In schimb, Moldova?! Bravo Moldova, stiti ce inseamna fratia, cum de altfel am stiut si noi cand v-am dat 12 puncte si i-am votat si pe bulgari si pe unguri si pe ucrainieni. Nu ma asteptam. Am primit puncte inclusiv de la Franta (?!?!?), Spania (10), Irlanda (5), Israel (7), Belgia (3), Turcia (4)si Italia (7). Noi suntem peste tot. Si credeti-ma pe cuvant cand va spun ca suntem mai destepti si mai bine crescuti ca MUUUULTI dintre ei.

Am vazut si eu concursul aici alaturi de alti cativa romani. Cei din UK in mod special ne huiduiau si injurau si am auzit de cateva ori chiar si "Romania, you suck". Si voi ce facurati, amigos? Iesirati pe penultimul loc. Felicitari, macar n-a fost ultimul. E foarte amuzant ca UK-ul ne uraste de parc-am fi raie, dar isi destrabaleaza suncile pe Inna si Alexandra Stan de salta in toate directiile vantului.

Suntem vazuti FOARTE prost. Din pacate. Si totusi eu am tinut cu Romania, de aici de la mama naibii. Eu si inca alti studenti, care am crezut in ea si credem in continuare, trecand peste locul de la Eurovision. Romania, mi-e dor de tine.

15 comentarii:

Fata cu Cafea spunea...

Nothing, but tthe true.

peter spunea...

Nu am urmarit editia de anul acesta al Eurosivison, insa am doua comentarii la observatiile tale vizavi de concurs.

1) Lipsa de solidaritate este un fenomen care merita a fi studiat, comparat cu nivelul si calitatea fenomenului solidaritatii din alte tari.
Ma intreb, oare ce inseamna tara lor pentru ei? Cu ce impresii isi identifica tara? Pentru ca lipsa de solicitudine a functionarului/functionarei, vanzatorului/vanzatoarei, suprafiscalitatea, sentimentul de nesiguranta cotidiana, birocratia, autosuficienta factorilor de decizie (toate categoriile, inclusiv administratorii de asociatii de bloc), si multe altele sunt de natura sa-ti taie cheful si avantul creator. Pentru ca traim intr-o societate nefunctionala, impovarata de lene si prejudecati, unde energiile vitale, voluntariatul si alte asemenea sunt desconsiderate si luate in deradere.
Si totusi, toate tarele de mai sus sunt trecatoare. Pentru ca purtatorii de prostie sio rautate sunt incet, incet inlaturati de acel spirit care nu cunoaste obstacole - reimprospatarea societatii prin generatiile care vin si care isi ofera pana la satietate cele doua instrumente ale progresului - vitalitatea si creativitatea.
Asa ca solidaritatea pare a fi in curs de formare. Rabdare deci :)

2) Tu, reprezentant al natiei-gazda cum sa injuri tara si prestatia reprezentantului/reprezentantei tarii ai carei cetateni/cetatene se afla in vecinatatea ta, in fata televizorului?
Iata o societate abrutizata, sau, cel putin, predominant abrutizata (de libertatea cu care nu stiu ce sa faca!).
Mi-aduc aminte de june englezoaice bete moarte, adormite pe caldaram. Ele nu sunt ceea ce inseamna Marea Britanie, asa cum nu reprezinta MB si abrutizatii care ti-au fost vecini de sala cu ocazia vizionarii Eurovision.
MB inseamna, cel putin pentru mine, spiritul, literatura, artele plastice, muzica, istoria. Abrutizatii traiau si in timpul lui Charles Dickens, si vor mai fi si de acum incolo.

morphine spunea...

In primul rand melodia e un ccat mare de tot,nu stiu cine a avut ideea brilianta de a-i trimite pe astia la un concurs.
In al doilea rand cantareata asta e antipatica rau de tot. Am vazut doar prestatia de la seminala,dupa care mi s-a acrit de ei. Vocea ei nici macar nu seamana cu vocea pe care o auzi la radio. Parca melodia difuzata este cantata de altcineva..in fine, concursul asta e de tot rasul,nu mai este ce era odata.
Si faptul ca bunicutele au luat locul 2[?]..eu zic ca meritau, pt ca showul este un pamflet,nimic mai mult,deci trebuie tratat ca atare.
Nu stiu de ce multa lume spune ca meritau un loc mai bun..eu zic ca nu,chiar meritau unul mai prost, pt melodia si prestatia kitchoasa.
Ma intreb, ce spune asta despre Romanica?

Cris-Mary spunea...

Nici eu nu am inteles unele voturi si clar ca meritam mai mult cu toate micile ezitari. Eu am vazut votul de aseara cumva legat de ceea reactia englezilor ..incep sa cred ca o intreaga Europa nu ne mai suporta, oricat de ok am fi unii din noi. Dar nu-i judec si nu-i voi judeca caci mai inainte de a cunoaste romani frumosi au avut neplacerea de a cunoaste altfel de romani si altfel de oameni.

ana maria spunea...

am vazut discutia ta pe facebook si m-am oripilat de cat de prosti pot sa fie romanii. ai avut mare dreptate cu tot c ai zis in postarea respectiva. si normal k au sarit dobitocii sa contracareze. pacat ca n-au argumente.

ana maria.

Cya spunea...

Nu mi-a placut, nu-mi place si nici n-o sa-mi placa vreodata Mandinga, cu atat mai putin ciorba aia manelo-balcanico-ca-maca de melodie reprezentativa INTRU TOTUL pentru Romania.Pe 12 au iesit? Ha, de ce nu ma mira.Sun nationalista pana intr-acolo cat sa nu ma fac eu de bascalie si natia de unde provin atunci cand ma aflu peste hotare, si cred sa stiu sa ma prezint onorabil oriunde in lume.Dar sa ma "simt" sa tin cu trupa asta care pe mine una nu ma reprezinta nici cat o pala de vant, doar pentru ca avem aceeasi nationalitate in buletin, hell no, e lipsit de logica.

Anonim spunea...

eu sunt perfect de-acord cu tine, Rusia si Serbia s-au facut de cacao. rau de tot. ro nu merita in niciun caz sa cashtige, dar merita macar un 9-10 acolo....zic si eu

radu

Felicia spunea...

Hmmmm....nu a fost o piesa de votat. Mie nu mi-a placut. Dar asta e acum. Doar nu e sfarsitul lumii. :) Scuze ca nu ti-am mai scris. Am fost ocupata cu serviciul. :*

Anonim spunea...

mie mel mi-a placut...da'gagica e praffff rau de tot....

Anonim spunea...

Tanti mai de sus! Vocea nu avea cum sa se auda la fel k atunci knd asculti matale la radio ! Ce asculti matale la radio e o inregistrare , facuta intr-un studio dúpa care pun aia memoria pc-ului sa cante, iAr la Eurovision canta femeia live adica era in persoana acolo vie! Pricepusi?!

An spunea...

Melodia nu a fost stralucita , dar vorba ta , mult mai okey ca multe.
Trist este ca suntem vazuti asa in lume si nu este vina noastra . SUnt de vina anumite minoritati , si nu sunt rasista dar nu mai suport ca eu sa ies din tara si sa fiu privita ca o hoata si ca o curva. Nici noi romanii nu suntem mai breji. In schimb eu sustin sa nu se mai voteze vecinii , sa se voteze adevarata muzica . Loreen parerea mea , a meritat sa castige.

Si britanicii rad ciob de oala sparta , sa amintim perfomanta lor de anu asta :))

morphine spunea...

Anonimule, desteptu' lu'tanti!

Pricepusi,ca doar n-oi fi proasta, dar mai stii?

Am zis ca vocile-s TOTAL diferite, dar asta e cea mai mica problema a lor:))

De fapt,daca ma gandesc mai bine, ai dreptate ca ii aperi. Pana la urma au reprezentat cu brio tara noastra..nu ca nu ne-ar cunoaste toata Europa, ca doar romanu' s-a facut cunoscut deja:)).

E trist ca va mandriti cu trupa asta,serios!

Ela spunea...

Au o impresie proasta din cauza noastra!Noi ne-am facut de cacao de atatea ori si tot noi vrem sa fim priviti frumos.Nu o sa se intample asta prea curand...

Vision By Mila spunea...

La cine te referi cand spui "Sunteti vazuti FOARTE prost"?

Cristina Cioba spunea...

@el-mundo-en-colores-hopa, merci, nu mi-a atras nimeni atentia..am vrut sa scriu SUNTEM..mersi frumos, corectez!