sâmbătă, 25 august 2012

Cum darami munti daca ai vointa

Fiind o cititoare fidela a blogului Pofticioasei care poate fi gasit aici (gasiti o gramada de retete usoare, povestiri haioase si tipsuri utile in faimoasa lupta cu kilogramele), am citit despre Ralucuta.  Ralucuta are si ea un blog si poate fi gasit aici.

La fel ca si Pofticioasa, nu o cunosc pe Raluca, insa mi-as fi dorit si imi doresc in continuare sa am in preajma mea un om cu o astfel de vointa si putere de caracter care sa elimine (desigur, cu sacrificii), tot ceea ce nu este ok in viata acestuia. Citind despre aceasta femeie si urmarindu-i blogul sincer, curat, cu sfaturi decente si pertinente si cu o poveste care iti taie respiratia, mi-am dat seama ca de fapt si de drept, niciunul dintre noi nu are dreptul sa spuna "Nu pot", pentru ca acesta nu exista, de fapt. Este ca o holograma, daca il depasesti un pic, iti dai seama ca este inexistent. Iar eu, adolescenta (mm, mai sunt adolescenta la 20?) care a intrat pe blogul Ralucai, a spus wow, eu sunt chiar asa delesatoare? Aceasta femeie nu s-a complacut in situatia in care era si a slabit 37!! de kilograme.

Azi dimineata, citindu-i blogul, asa cum o fac in fiece zi, am citit ca Ralucuta a ajuns la greutatea NORMALA.  Sigur, isi doreste sa mai slabeasca un anumit numar de kilograme, dar pentru confortul personal, nu pentru ca nu ar fi deja ok.

Cuvintele cred ca sunt de prisos cand vorbim despre astfel de oameni minunati, imi pare teribil de bine ca am intalnit-o si este si ar trebui sa fie si pentru ceilalti o sursa de inspiratie, un monument viu de dorinta si putere! Raluca, imi pare teribil de bine ca te-am intalnit si multumesc pentru lectie!

Va las si doua poze sa vedeti incredibila transformare a Ralucutei:)


Pozele le-am furat de la Pofticioasa, care la randul ei le-a furat de pe facebook-ul Ralucutei, asa ca suntem un cerc vicios de hoate cu ganduri bune:) Hihi!

PS-IN AMBELE POZE SUNT ACEEASI PANTALONI!!!
Aveti nevoie de motivare si vointa? Click cu incredere pe linkul Ralucai!

3 comentarii:

coco spunea...

super vointa !!!

Felicia spunea...

Avand in vedere ca toate s-au cam scumpit in ultima vreme, s-ar putea sa slabim si far vointa! Glumesc :) La inceput e greu. Prima saptamana. Dar cu timpul o sa realizezi ca e usor.

Anonim spunea...

Bravo ei si rusine mie!Ma chinui sa dau jos 3 amarate de kilograme..si fac o tragedie din asta.