sâmbătă, 4 mai 2013

Paste

Am avut o zi productiva. (A se citi cu ton ironic).Dimineata m-am trezit la 12, am baut un suc super mare de grapefruit stors (yumm!)si am vrut sa joc badminton insa din pacate toate terenurile erau ocupate asa ca am sfarsit prin a alerga aproape 2 km, urmati de o plimbare in pas rapid pana pe plaja.

M-am rasfatat cu un super somn de aproape 3 ore, am luat cina (aici e 6, da?) si ma pregatesc sa fac oua rrrrosiii si albastreeee si galbene (doar asa am gasit vopsea, as fi vrut sa le fac pe toate rosii) si apoi incet incet catre slujba de Inviere (daaa, avem biserica romaneasca ortodoxa, we rock!)

Meniul meu de Paste e SUPER-DIETETIC. O salata uriasa, cu o portie mini de cartofi cu mustar si condimente la cuptor si pui la punga, tot la cuptor si el. Ca desert niste miniminimini tarte cu gem. Si o supa de rosii. N-am chef sa ma ingras 2 kg in 2 zile doar pentru ca intrec masura intr-un stil cretin.

Si e liniste. Si va doresc si eu voua liniste si pace. In primul rand cu propria persoana. Iubiti-va, nimeni nu o va face daca voi nu o faceti. Si luptati pentru ceea ce doriti.

Un comentariu:

coco spunea...

imi plac urarile tale...ai dreptate :)