vineri, 24 iunie 2011

Mucoase going-to-be-bitches și coronițe

Sigur, toți știți emisiunea Toddlers and Tiaras. E o emisiune gen concurs de frumusețe pentru...copii! Acțiunea se petrece în America (land of wonder), mai precis în Sudul ei.

Ca orice emisiune, trebuie să aibă și nițel scandal. Dialoguri monstruoase, mămici care-și învață mucoasele să dea din fund. Scandaluri, certuri în familie legate de faptul dacă să o dea pe fetiță cu fond de ten beige sau apricot.

Am auzit afirmații ale mămicilor precum că ”Ăsta e destinul ei!” Care, cucoană? Să fie o târfă de la ...5 ani?

Fetițele sunt ultra-machiate, învățate să fie competitive și dacă una din ele pică lată, să se bucure și să-și continue treaba. (Câteodată asta nu-i așa rău, trebuie să fii și bitchy in a life time). Este mai presus de înțelegerea mea de ce ai pensa un copil de 6 ani pe principiul că nu are sprâncenele bine conturate? Sau de ce ai vopsi-o blondă pe cine știe ce motive silfide?

Una din concurente, la sfârșitul unei emisiuni, în timp ce scăpa de rochiță, machiaj spune ”Asta e partea mea preferată”. Șocant, nu?

Mă uimește totuși faptul că la noi nu s-a luat încă formatul emisiunii. Zău. Cred c-ar fi concurente. Multe!

Dar întrebarea mea e: Ce fel de mamă ești când dorești să-ți vezi copilul așa?



Hai, dați cu banul, câți ani are???
PS:Vreau să scriu ceva numit și notetoself: (dacă-mi permiteți, of course. Deși nu văd cum ați putea să mă opriți, e tarlaua mea). Ahem. Ești o proastă. Și știi de ce? Știi de ce? Hai că-ți zic eu. Că te-ai pus să înveți la istorie. Apoi ai vorbit la telefon, te-ai gândit la prostii, ai dat de 10 ori refresh la pagina de blog, ai băut apă, te-ai dus la baie, ai aranjat fardurile că ți se părea că se poate și mai frumos decât erau. Te-ai stresat, ai vorbit pe mess, ți-ai verificat mail-ul, te-ai uitat pe site-uri de shopping. Te-ai întors la istorie, instaurarea regimului comunist 44-47. Bleah, hai să mănânc o piersică. Ai mâncat și piersica și te-ai gândit să scrii pe blog. Bravo!

40 de comentarii:

Frombeautywithloveblog spunea...

am vazut si eu emisiunea.. si mie mi se pare aiurea sa ii iei copilaria unei fetite de 5-6 ani si sa o obligi sa faca lucruri de adult

Mihaela spunea...

Am vazut in video-ul ala de pe Youtube ca o mama ii spunea fiicei ei ca "it hurts to be beautiful". Am ramas absolut socata. Ma mir ca la ei Protectia Copilului ramane indiferenta, ca ii lasa sa continue asa.

P.S. Stai linistita, ca asa sunt si eu. Cand n-am chef de invatat imi gasesc o mie de alte lucruri de facut, de la a aranja prin casa la a umbla la calculator. Incearca sa bei/mananci ceva energizant, poate te ajuta.
Spor la invatat!

morphine spunea...

Se difuzueaza si in RO?

p.S. asa e de obicei cand trebuie sa inveti:D

C.L.M. spunea...

La cat sunt de machiate zici ca-s papusi :D:)

Felicia spunea...

Bleach! m-a speriat fetita aia...zici ca e nevasta lui Chuky...

sunshine spunea...

Am crezut ca e o papusa:|,nu o fiinta umana.Pare de plastic...
Eu n-am vazut emisunea asta si nici nu-mi doresc:)):P
Bafta la invatat.

Dia spunea...

eu nu am vazut eminisiunea asta, dar nu-mi pare rau...mi se pare foarte trist...e trist ca au audienta emisiuni de tot felul (sa nu zic rahatul), dar asta e adevarul, daca nu s-ar uita multi la ele nu ar mai exista...dar oamenilor le place balciul...asta e lumea in care traim...si copii devin victimile ei din ce in ce mai des...

Dia spunea...

PS: in legatura cu invatatul te inteleg perfect...eu in clasa a 12-a in loc sa invat pentru bac imi mai faceam o gaura in ureche, desi nu-mi plac acele deloc....dar deh...ce nu face lumea ca sa nu invete:)

Federova spunea...

Cred ca am prins emisiunea aia de cateva ori si chiar m-a socat si mi s-a parut o mare prostie...Nu stiu cati ani ar putea sa aibe fetita din poza, probabil nu mai mult de 6, dar cert e ca-mi inspira MILAA. Pacat de copii aia dar si de copii din ziua de azi din Romania, care nu mai au copilaria care am avut noi candva, noi ce cu varste intre 25-30...Nu mai vad pe nimeni sa joace elasticul, sotronul, sau cu paturica cu papsuele si trusa de doctora afara...toate niste motzate mini-pitzipoance care se pricep sa se joace la PC si cam atat.:|

dalyda spunea...

Tv'ul meu este dat mereu la Discovery Travel and Living,exact unde se da si emisiunea,e funny emisiunea,dar sincer mie mila de fetitele alea..si ma enervez cand vad cum se consuma k nu au castigat,cheltuiesc mii de euro ptr nimic..iar fetitele vorbesc exact ca niste pitipoance,ma intreb oare pe la 20 de ani ce vor mai face daca cum fac asta!? ...

Blonde Kitten spunea...

:))) Deci ma amuz teribil la emisiunea asta. Majoritatea mamelor sunt niste balene, si nu stiu daca ai vazut, unele fete au de la vreo 6-7 ani fatzete dentare:| Cum sa pui unui copil care nici macar nu are 14 ani, fatete la dinti? Nu erau permanente, se dadeau jos, dar totusi..ii afectau cresterea normala a dintilor. Brainless people...:| Sunt mame care incearca sa-si traiasca viata esuata prin ficele lor, dar nu-si dau seama ca le-o distrug.

Cristina Cioba spunea...

@emm@-exact...e trigator la cer...

Alexandra spunea...

chiar nu mi se pare ceva normal, practic fetitele acelea efectiv nu mai au niciun fel de copilarie. dar stau sa ma intreb, daca acum isi pun atatea chestii pe fata, ma intreb ce vor face de la 18-19 ani in sus cand nah...vorba aceea...treci incet la un alt nivel, incerci sa te aranjezi si sa impresionezi

Cristina Cioba spunea...

@emma@-strigator, pardon

Cristina Cioba spunea...

@mihaela-asta ma mira si pe mine, cum nu se sesizeaza nimeni?desi practic, nu putem numi maltratare, doar din punct de vedere real, nu justitiar...

ps-a mers pana la urma!:D luni incepe bac-ul...

Cristina Cioba spunea...

@morphine-pe discovery travel, dar o poti vd online...

Cristina Cioba spunea...

@c.l.m-unele scarboase, la 2 lei setul...

Cristina Cioba spunea...

@felicia-nevasta lui chucky avea sange pe ea, nu smacuri:))

Cristina Cioba spunea...

@sunshine-nici nu te sfatuiesc!las-o asa!

merci din suflet, sa fie!

Cristina Cioba spunea...

@dia-bine ai venit, sper sa revii!!!:)

mda, din pacate asa e...scandal, circ, rasete...dar e prea trist...eu nu ma pot uita la ea...m-am uitat mai mult in spirit de "research"

Cristina Cioba spunea...

@dia-dac-am ajuns la faza in care-as vopsi si tevi de gaz in loc sa invat...crede-ma:)) ps-azi am desenat!!!:))

lasa...inca o saptamana, speram ca n-o iau pe campii de tot...

Cristina Cioba spunea...

@federova-si sa le vezi ce se mananca intre ele....dumnezeule...

Cristina Cioba spunea...

@dalyda-in primul rand bine ai venit!!!

la 20 de ani?pe centura....

Cristina Cioba spunea...

@lav-eu am vaz una care spunea k abia asteapta sa-i puna silicoane.....

ps-bine ai venit, sper sa revii!!

Sabina spunea...

Cu multi ani in urma, o fetita care participa la tipul asta de concursuri a fost victima unui pedofil. Fetita se numea JonBenét Ramsey. Foarte controversat tipul asta de concursuri pentru copii... Sigur, parintii sunt vinovati din punctul meu de vedere. Poate ca as intelege un concurs, dar nu inteleg de ce le spoiesc asa, de ce le fac sa se poarte ca niste femei in toata firea, de ce le invata sa faca miscari de stripteuza etc, etc... M-am uitat de cateva ori la emisiune, dar nu rezist mai mult de zece minute, mi-am domolit curiozitatea... Nu inteleg, nu vad rostul si mi se pare foarte, foarte gresit. Ma rog, alegerea parintilor respectivi, ei sa traga ponoasele mai tarziu.

Madlen spunea...

azi am cautat emisiunea pe youtube dupa ce am citit niste commenturi de la tine de pe blog.si am ramas masca.cat de machiate erau ele.o fata zicea ca de la nu stiu cate luni participa si avea multe coroane.sincer nu-mi explic ce fel de mame pot fi , sa le faca atat rau copiilor lor.pentru ca e rau sa te machiezi de pe la10,12 ani cum fac unele pe youtube,dar de la 4,5 ani?!ce fata va avea la 20 ani,zau nu vreau sa ma gandesc.Ca sa nu zic ca fetitele alea au un ten super fara nimic pe el.Sunt mici nu au cosuri nu au riduri:|.Cu machiaj si coafura arata mai urat decat fara:|

Madlen spunea...

P.S:spor la invatat si bafta la bac.Acum am terminat si eu cafeaua si ma apuc din nou de repetat la biologie.

Little Princess spunea...

Si eu m-am uitat o perioada la emisiune si chiar m-a socat faptul ca exista asemenea concursuri de miss...e aiurea...sa participi la concursuri de genul cand ai cel putin 16 17 ani mi se pare ceva normal daca iti place:)..dar la 5 ani(!!) e prea de tot...concursurile astea ar trebui sa devina ilegale:| sau macar sa nu le mai machieze si sa le coafeze in ultimul hal pe fetitele alea:|

Grim spunea...

Bine.. femeile sunt nebune în general. Le place cu astea.. cu construcţiile: se gletuiesc, se tencuiesc, se văruiesc şi decorează mai ceva ca pe o casă. Apropo eu la fondul de ten îi zic pateu. "Iar te-ai dat fată cu pateu pe faţă?"
Şi eu nu înţeleg de ce e lucru de adult? Pe semne că e ceva rău... ca şi secsu' că tot fu' o discuţie pe tema asta cu ceva timp în urmă. Apropo, la ce vârstă e moral să te machiezi?

Cristina Cioba spunea...

@chibit-eu cred ca mamele alea-si revarsa frustrarea vietii pe care ele ar fi vrut sa o traiasca asupra copiilor..

Cristina Cioba spunea...

@madlen-arata fals, superfial...cand ele sunt niste frumuseti de copile

Cristina Cioba spunea...

superficial, sorry*

Cristina Cioba spunea...

@madlen-merci, si tie scumpa!!

Cristina Cioba spunea...

@litle princess-ilegal its just fine for me!

Cristina Cioba spunea...

@grim-nu stiu...in ziua de azi nu mai stiu ce e moral sau nu....

Anonim spunea...

I`m shocked.

iri spunea...

icccch e absolut grotesc ce se intampla acolo....mame grase si frustrate, ati observat?

Cristina Cioba spunea...

@ideegeniale-toti suntem!doar cineva bolnav s-ar putea bucura uitandu-se la o asemenea emisiune...asa cred!:)

Cristina Cioba spunea...

@iri-pai asta e problema...ele sunt frustrate si revarsa asta asupra unor copii..nevinovati, in fond

Anonim spunea...

Jewelry Exchange Eagan
Save up to 80% Buying Direct
Call us today! (651) 688-2200

[url="http://jewelrys.001webs.com/coupon-code-blue-nile.html"]coupon code blue nile[/url]
Loose Diamond Stones
Over 3000 Top Quality Diamonds
Factory Pricing. Order Online Now.

symbols friendship