vineri, 30 decembrie 2011

Despre diplomatie si alti demoni

Si cu diplomatia asta ce ti-e? "Fii diplomat, mamica ca asa trebuie". Si incerci sa fii diplomat cu toti dobitocii, sa pastrezi aparentele de persoana civilizata carele esti tu, c-asa-i frumos.

Ai iesit cu iubitul/a in public, vorbesti frumos, cald, mieros, o/il saruti, iar cand ajungeti acasa mortii si ranitii sunt injuraturi de mare finete, ca nu doar atat poti. Dar "Sa pastram aparentele, trebuie sa pozam in cuplul perfect". Pacat ca nu stiti sa va iubiti. Nici pe voi, nici pe cel de langa, cu care cica formati un cuplu. Formati pe dracu.

Stii cum e? Daca vrei sa-njuri, nu injura dom'le, pai nu e politicos ca o fata sa injure? Vrei sa zbieri? Nu zbiera, ai innebunit?? Faci scene, circ, panarama?

 In iubire si-n prietenie nu exista diplomatie. Prefer sa-ti zic acum ca m-a deranjat ca nu m-ai luat la ora 22.32 in brate cu mana stanga asa cum imi place mie decat sa zic "Sunt diplomata, domnule, o sa ma ia maine la 22.32" si totul va fi ok. Prefer sa-i zic prietenei mele ca m-a enervat la culme nu stiu ce, decat sa fiu diplomata si sa o las balta.

 De-aia-i bine sa zici. Ca si diplomatia asta, creeaza frustrari...

2 comentarii:

Liviu R. spunea...

=====MEGA-FELICITAREA DE AN NOU===== LA MULTI ANI 2012======== Salutare si bine te-am gasit! Ai un gand bun, o urare pe care vrei s-o adresezi blogosferei? Atunci completeaza aceasta felicitare si trimite-o mai departe la 10(zece) bloggeri pe care-i apreciezi! -Preia prin copy&paste felicitarea din acest comentariu, adauga gandurile tale, urarea ta, numele si linkul tau, apoi inchide felicitarea si trimite-o mai departe, tot prin comentariu, catre 10 bloggeri pe care-i apreciezi! Daca esti unul din bloggerii la care felicitarea se va afla sambata 31 decembrie 2011, intre orele 17.00 si 18.00 atunci te rugam, inapoiaza felicitarea echipei Mostwantedblog.org pentru a fi publicata si aratata la toata blogosfera! Daca nu stii cui s-o trimiti mai departe inapoiaza felicitarea catre mostwantedblog.org! Te rugam, lasa aceasta parte de text, nealterata, te rugam vino alaturi de noi sa uram tuturor un An Nou fericit si plin de realizari! *Gandurile lor merg catre tine!
-La Multi Ani si un 2012 asa cum il visati! Liviu R. - balantza.com
- Dorintele sa prinda aripi, visele sa devina realitate, intamplarile sa va fie frumoase, gandurile limpezi si sa fiti inconjurati de oameni buni si dragi tot anul! Carmen Pricop- poezele.blogspot.com-
---adauga urarea ta aici---

Anonim spunea...

corect, perfect de acord...