joi, 28 februarie 2013

Februarie

sursa foto AICI
A venit si momentul in care imi notez ce s-a mai intamplat in luna Februarie (cum am facut si pt Ianuarie AICI). Este un soi de jurnal, ca sa pot sa imi dau seama ce "realizari"am mai facut, nu uitati ca mi-am propus ca 2013 sa fie FABULOS. Eh, what to say, IT IS. Postez asta azi, desi este abia 27 (in Romania deja e 28, pentru ca aici este 22.24) pentru ca maine I'm off to London, baaabyyyy!!!:)

-V-am zis eu ca a fost bine la examene, dar v-am mintit. Rezultatele au fost FABULOASE. Sunt foarte mandra de mine, asta a fost sesiunea numarul 3 in care am reusit sa nu pic nimic...:)
- Am ajuns la o greutate care incepe cu 4...deci am scazut sub 50 (targetul este 45)
- Mi-am intins parul o singura data si urmeaza astazi a  doua oara (plec la Londra, ce naibii)
- Nu am mancat aproape deloc dupa 6 (cu marja de eroare 2-3 zile in care mi-am dat dezlegare la dieta, haha)
-Am mers la sala aproape zilnic (exceptie 2-3 zile in care muschii erau praf)
- Am vazut doar 15 filme pana acum si n-am apucat sa citesc deloc datorita minunatei sesiuni...
-Deocamdata stiu una si BUNA: merg in ALICANTEEE, SPANIA, cu Erasmus, a fost prima optiune si fff.putine locuri, nu ma asteptam, am fost placut surprinsa. Alicante stai acolo ca vin si-mi aduc toate rochiile, costumele de baie si pantofii cu toc. Da? Sa nu pleci!!!! Astazi am aflat, asa ca de final de luna!
-  Am vizitat capitala Scotiei, Edinburgh, pe 9 si 10 februarie. A fost super super, o sa scriu un post despre asta cu tipsuri
- Maine plec la Londraaaa, tot Februarie se pune, doesn't it?
- Am avut cateva zile uluitoare, in care am vorbit cu oameni de care mi-e drag si dor, zile in care mi-am dat seama cat de optimista si vesela sunt eu si ca nu pot fi altfel. Sa mai mentionez si ca ultimele 3 zile a fost SOAREEEE si CAAAALD si mi-am luat rochite dragute?:D Nu? Bine, nu mai mentionez
- Am scris un text scurt de proza in cafeneaua in care J.K Rowling a scris Harry Potter (in Edinburgh, vine si asta in postul viitor, pe care am asteptat sa il scriu doar ca sa il combin cu Londra)
-Am petrecut (nitel cam mult, zic eu, tinand cont ca pe 1 Februarie eu eram in club)
- Am vazut niste picturi extraordinare la Scottish National Gallery
- Am mancat scottish breakfast (da da da, prima oara)

Asa ca...ce sa zic, Februarie a fost BUN asa cum l-am rugat in postul anterior. Uimitor cum a avut doar 28 de zile si eu in cea de a 27a am gasit atat de lucruri frumoase la luna aceasta.

Martie, te rog eu frumos sa-mi aduci ce imi doresc eu (demersuri aproape finalizate cu Erasmus, lucrari pentru scoala ultra bune si operatia misto). In Martie de asemenea ma duc si acasa, acasa la mineeee!!!:) Asa ca te rog Martie, esti primavara, esti frumos, keep it going!


Niciun comentariu: