luni, 22 iulie 2013

NEWS FLASH!


Image
Afacerile în România sunt din ce în ce mai identice, lipsite de originalitate și valoare. Același lucru peste tot, doar diferență de preț. Totul este scump, noi suntem obosiți de lăcomie și mârșăvie și avem impresia (de multe ori corectă și cinstită), iar oamenii care fac afaceri serioase, cinstite și au un raport calitate-preț cinstit se răresc din ce în ce mai tare.
Simona și Bogdan, doi tineri plini de viață din Petroșani vin însă cu ceva inedit care mi-a adus zâmbetul pe buze și mi-am dat seama că încă sunt oameni cinstiți care au un plus de originalitate. Să vedem despre ce este vorba.
Leneși suntem toți. (Hai recunoașteți!) De câte ori n-om fi spus: Dumnezeule am cumpărături de făcut, facturi de plătit, de umblat prin căldură/frig, mai bine trag un pui de somn? Dar pentru asta sunt Simona și Bogdan aici. Cu multa energie, originalitate și curaj acum totul se simplifică pentru voi cei care locuiți în Petroșani, Petrila și Vulcan. Pagina lor de Facebook o puteți găsi AICI, cu un simplu click. 
Pe scurt: Dorești să faci comisioane? Ai nevoie de cumpărăturile gata făcute cu un efort inexistent? Tu suni, ei rezolvă! 
Cum așa? Noi leneșii spunem că ne-a pus Dumnezeu mâna în cap! Și este atât de simplu și îi putem contacta pe Simona și Bogdan pe atâtea căi: la telefon pe Orange: 0745.305.885 sauCosmote:0769. 788. 873. Ce ne facem dacă nu mai avem credit pe telefon? Simplu! Îi contactăm pe yahoo messenger pe id-ul: livraripetrosani sau printr-un e-mail cu doleanțele noastre la: livraripetrosani@yahoo.com. 
Acum o sa vă întrebați cum rezolvăm problemele în week-end. Uite așa! Comenzile se preiauZILNIC între ora 9 dimineața și 21 seara iar comanda este livrata a 2a zi în intervalul orar dorit de tine: între 7 și 9.00 dimineața sau de la 17.00- 21.30.
Păi și nu e scump? Parcă vă aud. DELOC! Această afacere sigur va fi mulată pe orice fel de buget! Să detaliem. 
Dacă vă doriți comisioane (cumpărături de produse farmaceutice, orice fel de alte cumpărături cu un volum mic și a căror preț nu depășește 50 de ron) taxa este de doar 9 LEI!
Dacă vă doriți mai multe cumpărături (precum shopping-ul pe o săptămână), știți ce aveți de făcut! Îi contactați și dați listuța mai departe. Prețul pentru cumpărăturile care nu depășesc 200 de ron este de 25 de ron, iar pentru cumpărăturile care depășesc această limită…NEGOCIABIL! Plus de asta, cumpărăturile se vor face strict din locul ales de dumneavoastră iar livrările de fructe și legume se vor face din sursă proprie! De asemenea, rugămintea lor este ca produsele alcoolice și produsele de tutun să nu depășească 50% din valoarea comenzii.
Și acum partea mea preferată: v-ați săturat de funcționare acre care se uită la voi de parcă voi le serviți pe ele? V-ați săturat de cozi interminabile și mirosuri urâte? Nu-i nimic! Ei vă plătesc și facturile!!! Din nou, mai simplu nu cred că se putea: prețul este de 9 lei/factură pentru mai puțin de 5 facturi și de 7 lei atunci când aveți mai mult de 5 facturi. Voi sunați, stabiliți un loc și o oră la care sunteți disponibili să dați facturile și sumele aferente acestora, ei vă vor da un document cu dovada că acestea au fost plătite, ca ulterior să primiți și chitanțele de plată. 
Încă nu am terminat! O super ofertă este în curs la ei pe Facebook. Dacă vei fi cel care dă like-ul cu numărul 100 la pagină vei avea pentru O LUNĂ COMISIOANE GRATUITE!
Așa că cei mai stați? Tocmai s-a ușurat viața voastra considerabil!