miercuri, 1 decembrie 2010

Alo, cine esti?- Un baiat!!

Partea I- messenger

Add pe mess: id necunoscut, evident. Id gen: barosanu, dinamovistu, stelistu şi alte microbisme (aşa se zice??), sau dacă nu: bossul, gigică jmecheru, Ionică plăcintaru şi ma rog..ştiţi voi, d-alea de e cul.

Şi na, normal, cum omu ţi-a dat add şi mai e şi idiot şi nu zice nimic, intri tu spăşit şi umil şi întrebi "auzi prietene...dar tu cine pălăria mea eşti?". Iar el...că de obicei e un el (oare şi fetele fac treaba asta?) zice foarte calm şi pe un ton foaaarte firesc "cine să fiu fă? un băiat, nu vezi avataru???"

Şi te uiţi tu ca viţica la poartă nouă la avatarul omului şi zici "mă, poate-l cunosc şi m-am înfipt în el degeaba."...Da de unde. Vezi la avatar poze gen super mega jmecher (aveţi tipologiile pozelor de avatar AICI) şi te gândeşti "da de unde naiba să-l ştiu eu p-ăsta??"

Urmează partea în care-l intrebi (civilizat, bineînţeles, să nu se supere să-ţi trăznească şi vreo doi pălmi peste ochi) "Auzi, io nu te cunosc, de unde ai totuşi id-ul meu?" Armăsarul nostru o să te ia cu texte gen "eeee...nu pot să zic", ca tu fiind curioasă să insişti. Şi ai să o faci iar el o să-ţi zică "schimb de liste". Normal, rămâi iar ca tablourile lu Rembrandt şi zici în gând "Aoleo, în 2010 încă se mai fac schimburi de liste?"şi oftezi. Sau îţi zice că-l are de la unu Alex. Care Alex mă? Aaaaa, unu de te cunoaşte. Da, bine. Super!


Normal, văzând că o discuţie civilizată n-ai cum să ai cu ăla de ţi-a dat add zici şi tu "bine, hai lasă asta, dar totuşi , de ce mi-ai dat add?". Iar îţi răspunde foarte calm "Să vorbiiiim."Asta e punctul în care nu ştii dacă să râzi sau să plângi. Şi apăi na, îi zici: "Şi cam ce vrei să vorbim?". Şi vine el care te întreabă "Auzi...da ai prieten?". Maaaamă şi atunci te tăvăleşti de râs, că nu ştie cum arăţi da te întreabă dacă ai prieten sau dacă vrei să ieşi la un suc.



Şi atunci îi zici..."Auzi prietenaş...hai ignore mamică.Pupici"


Partea II-telefon 
 Cazul I
Eventual noaptea, când dormi. Sună telefonul. Număr privat. Somnoros. 

-Alo, cu cine vorbesc?
-Cu un băiat.
-Hai zi să mori tu, nu m-aş fi prins.
-Ce faci?
-E ora X, tu ce zici că fac?
-Am nr.tău de la un prieten.
-Aaaaaa da? Ce prieten?
-Eeeee, nu contează, ei bine hai, mai vorbim. Te puuup

Rămâi mut. Ce măăăăă?!



Cazul II


Tot nr privat, voce de muiere. Pitzipoancă.

-Alo, cu cine vorbesc?
-Auzi făăă, că dacă te prind te baaaat, că eu sunt mare tare jmecheră.
-Hai serioooos? Da? Şi cam de ce o să mă baţi tu?
-Eeeee, lasă că ştii tu.
-Dacă tot eşti aşa deşteaptă ştiai că dacă ştiam nu te mai întrebam
-Lasssăăă făăă că vezi tu.
-O să văd eu când suni de pe numărul tău şi te prezinţi. Abia atunci o să fii jmecheră. Pa pa.


Beeep beeep, tocmai ţi-am închis în nas.


The end.Pam Pam. 


OFFTOPIC- O nouă cunoştinţă de a mea, cu un blog fantastic, Raluxa,  a avut câteva probleme cu cei de la RDS, RCS. Ştiind şi eu pe propria experienţă cum sunt şi ce fel de servicii "excelente"au, aş dori să promovez articolul ei, ca să se facă cunoscută povestea. AICI aveţi articolul-un click vă rog. Haideţi să facem cunoscute tâmpeniile care se întâmpla în ţara asta.

11 comentarii:

ColourMePretty spunea...

Nu ma bag la 2 si 3 dar pot specula cu privire la primul caz caci mi s-a intamplat de nspe ori, si eu care am 25 de persoane in lista de mess chiar nu suport "invazia". Cineva te-a cautat pe imvisible.ro, si nu a bifat optiunea de a nu-ti face id-ul public. Asa ca cel putin cateva ore sta acolo pe peretele "de onoare" de unde il inhata te miri cine dupa cum ii suna avatarul si id-ul tau.
Eram pornita pe cercetari nu neaparat din cauza add-urilor necunoscute, cat de nervi ca vreunul din prietenii mei ma respecta asa putin incat nu tine cont de avertizarea mea de a nu da vreodata id-ul sau numarul de telefon fara sa imi ceara acordul. Nu e tocmai placut sa dai toata ziua 20 euro sa iti schimbi numarul ca sa ai liniste, si nici sa faci mereu alta adresa de mail cand tu iti cauti job si ai nevoie de date de contact constante.

Superficial Doll spunea...

doamne din nou iti spun: n-ai toti piticii acasa nici tu! insa da, ai mare dreptate, am patit primele 2 chestii deja =)) si turbez cand cineva nou ma adauga in lista si-mi vine cu texte de genul. toti prietenii mei stiu ca le este interzis sa dea idul/nr meu inainte sa ma intrebe. & i hell mean it! 8-|

pup

Cristina Cioba spunea...

@ramona j- daaa, e posibila si aia cu invisible.ro, da parca totusi, cum naiba sa iei id-uri de pe unde apuci si dai add la oameni doar asa...
iar numarul nu mi-l schimb, e fun cand te mai suna cate unu de care sa faci misto. plus ca atunci cand te plictisesti de el nu-i mai raspunzi si o sa se sature:D
ce mai faci ramonico?:*

Cristina Cioba spunea...

@superficial doll-astia sunt oamenii cei mai interesanti...care nu au piticii la cap. unii se chinuie sa fie asa dilii ca mine:))
da, nici mie nu-mi place sa mi se dea id-ul asa, oricum..dar daca e vorba de vreun tip dragut...no offence:D

puuuup

Anda Zelenca spunea...

Vai cat ma enerveaza chestia aia cu schimb de liste. I-as bate pe astia ce fac asta, jur!:)) Da nu-i nimic, ca le dau decline din start.
Am patit si eu primele doua faze de mai sus!:)) So true!

INTJ spunea...

hmm ... sa vedem: nu tu id cul, nu tu add, nu cunosc nici un Alex, de prieten n-am intrebat, de schimb de liste nici macar n-am auzit ... i knew i must be doing something wrong! :))

Andreea spunea...

Vai cat ma enerveaza chestia aia cu schimb de liste! Nu pot sa o pricep deloc!!!

Cristina Cioba spunea...

@andreea-..mie-mi zici?fraaaieri:)

ColourMePretty spunea...

Nici nu stiu ce sa zic ca fac...cateodata e liniste si bine, desi nu se intampla nimic thrillin' tot e mai bine decat sa iti mearga asa incat sa te intrebi in fiecare dimineata "Doamne, oare azi ce mi se mai intampla???" Am aproape 2 saptamani de pauza, e putin ocupat, dar stiu ca vine iar sa imi faca viata amara cu tot cu fantomele trecutului pe care nu vreau sa il uit ci sa il sterg ca si cum nu ar fi fost. Pana in februarie cand pleaca are tot timpul sa ma hartuiasca, si mi-e greu sa retraiesc de o mie de ori "desprinderea". Oricum nu imi trece supararea si nu am sa iert niciodata, n-am facut-o in 4 ani, nici ca o mai fac. Asa ca as vrea sa dispara....sa ramana pe unde pleaca, cum apare incep si ghinioanele si starea proasta.
Na, lipsa jobului e cea mai grava...no job=no money=reprosuri din partea tuturor=senzatia de inutilitate.
Poate trec toate...o data cu viata :)
Ar fi frumos sa nu-mi doresc liniste ci entuziasm, euforie, fericire, o mie de planuri...poate sunt eu defecta si tristetea si nemultumirile vin din modul meu de a gandi si simti, mi le complic singura nemaigasind nimic in tot. Si era o vreme cand gaseam tot in nimic.
pup

Cristina Cioba spunea...

@ramonica j-asa sunt si eu, cer liniste...atat...si nu sper la altceva, ca these days e cam trist...
si apropo, referitor la tine..nu exista chiar nicio posibilitate sa-l faci sa intealaga?? ca e imposibil asa...
iar cat despre job...stai linistita, imi esti deja draga si-mi pari o fata desteapta deci am incredere ca o sa fie ok...
asa gaseam si eu..tot in nimic..acum in schimb...uf.
o sa fie bine, cred ca de la atitudinea negativista ni se trage...
te pup ramonica draga si cand ai nevoie sa vorbesti sunt aici!

Cristina spunea...

Cred ca majoritatea fetelor au avut de-a face cu asemenea indivizi. Celelalte pur si simplu n-au nici net nici telefon :))

E trist faptul ca unii dintre acesti 'jmecheri' probabil chiar cred ca exista cineva in universul asta care ar pune botul. Or fi existand... atunci situatia e mai trista.