vineri, 10 decembrie 2010

Eu...

Tocmai am observat cât m-am schimbat în ultimul timp. Nu mai sunt nici pe departe atât de delăsătoare, nu pot să las lucrurile nefăcute, iar atunci când le fac, le fac perfect şi cu suflet.

 Sunt uneori egoistă. Şi nu mi-e frică să recunosc. Atunci când sunt, sunt pentru binele meu propriu, nu pentru că mi-ar face o plăcere deosebită să rănesc oamenii. Iar atunci când îi rănesc o fac pentru că aşa o să-mi fie mai bine. Dar asta nu înseamnă că rănesc intenţionat.

 Nu mai accept jumătăţi de măsură tot pentru binele propriu şi personal. Şi nu accept jumătăţile de măsură nu doar atunci când primesc, ci şi când dau. Sunt iubita dedicată complet, iubesc mult. Prietena loială.

Sunt persoana pe care nu o uiţi uşor. Am o predispoziţie la a rămâne fixată în minţile oamenilor.

Accept şi refuz ce vreau, când vreau, pe cine vreau. Nu accept ce nu o să-mi placă niciodată. Nu spun "Da" doar pentru a mulţumi oamenii (atunci când vine vorba de cei dragi pot face compromisuri). Nu spun "Nu " doar ca să rănesc pe cineva.

 Uneori sunt geloasă, dar îmi revin repede.

Recunosc de asemeni şi că mă bazez adeseori pe intuiţie. Renunţ cu uşurinţă la gândirea logico-matematică, doar pentru ca am învăţat că uneori logica nu îţi explică nimic. Ci sufletul.

 Eu sunt Cristina. Şi în ultimul timp nu mă mai recunosc. Îmi place ce sunt..

8 comentarii:

INTJ spunea...

stii ... "dimineata" (ca eu traiesc defazat cu 8 ore) cand ma uit in oglinda, zambesc ... deoarece niciodata nu am nimic ce i-as putea reprosa acelei persoane (a carei fata o vad acolo). si nah, o zi care incepe cu-n zambet nu poate fi chiar atat de rea ... nu? :)

Cristina Cioba spunea...

intj- aşa e...o zi care începe cu un zâmbet oricât de rea ţi s-ar părea iniţial, poate fi grozavă! de fapt..cred că it s all about self-confidence

Sugar Queen spunea...

Bravo! Eşti.. Tu! :)

marul spunea...

:)))))))))))))))))))))

realbadpisy spunea...

ma bucur tare mult sa te gasesc intr-o astfel de dipozitie. Acum esti cea mai frumy ever!

Cristina Cioba spunea...

@real bad pisy-merci mult!:)

Cristina Cioba spunea...

@marul-something funny?

Cristina Cioba spunea...

@sugar queen-dap...intr-un final...